Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

FOTO UN VIDEO Sabiedrībā pazīstami cilvēki lustējas "SexyStyle" pilngadības svētkos (3)

Foto: Sindija Švāne

Aizvadītajā nedēļā intīmpreču veikals "SexyStyle" atzīmēja savus pilngadības svētkus jeb 18. dzimšanas dienu. Viesu vidū bija daudz sabiedrībā pazīstamu personu. Aplūko foto!

Pasākuma apmeklētāji varēja baudīt dažādas uzkodas, vērot pikantus priekšnesumus un piedalīties aktivitātēs.

Atzīmējot pilngadību, uzņēmums atsvaidzinājis zīmolu, ieviešot jaunu logo un mainot zīmolvedības principus, kā arī pārcēlies uz jaunu veikalu pašā Rīgas centrā – Tērbatas un Lāčplēša ielas krustojumā.

"Līdz ar nobrieduša cilvēka vecuma sasniegšanu mēs vēlamies atspoguļot to arī savā zīmola dizainā. Zīmola jaunais logotips ir atturīgs, taču iemieso stabilitāti un drošības sajūtu, kādu "SexyStyle" vēlas radīt saviem klientiem, darbiniekiem un sadarbības partneriem. Logotipa pamatīgums skaidri iezīmē "SexyStyle" spēcīgo ietekmi nozarē. Izvēlētā rozā krāsa nodrošina pēctecību vēsturiskajam logotipam, vienlaikus tai piešķirts dziļums un briedums, izvēloties piesātināti rozā toni. Papildus zīmola logotipam ir izstrādāts arī īpašs simbols sirds veidolā. Sirds ir mīlestības un kaisles, kā arī rūpju un labklājības simbols. "SexyStyle" piedāvātie produkti un pakalpojumi palīdz dažādot pāru un indivīda seksuālo dzīvi, kā arī rūpējas par seksuālo veselību un baudu kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu. Tāpēc arī izvēlējāmies sirdi kā mūsu uzņēmuma simbolu un papildinājām to ar mūsu logotipu," atzīmē "SexyStyle" vadītājs Mārtiņš Jēkabsons.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu