Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 26. augusts

Foto: Lazy_Bear/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 26. augustam. 

AUNS

Tuvojas mācību laiks. Neatkarīgi no tā, kādi diplomi tev ir, vajadzētu apgūt ko jaunu. Vēlams tehnoloģiju jomā: iepazīties ar jaunumiem, mācīties sarunāties ar mākslīgo intelektu.

VĒRSIS

Radošas un interesantas idejas un jauni izaicinājumi. Tikai vajag visus procesus kontrolēt, jo kolēģi var netīši pieļaut būtiskas kļūmes. Vieglāk nepieļaut, nekā vēlāk labot.

DVĪŅI

Trauksmaina pirmdiena. Paspēsi teju vai atrasties vairākās vietās vienlaikus un risināt neskaitāmus jautājumus. Ar to iegūsi kolēģu vai biznesa partneru cieņu un apbrīnu.

VĒZIS

Vari kārtot darīšanas iestādēs un risināt komunālos jautājumus. Sekmīgas sarunas ar bankām. Iespējams, izdosies atrisināt dažādus jautājumus, kas iepriekš nobremzējušies.

LAUVA

Vajag izglītoties, apgūt kaut ko jaunu, pieteikties semināram vai kursos. Prāts rosīgs un pilns ar idejām. Turklāt ir labs laiks ienākumu palielināšanai.

JAUNAVA

Darbu pāri galvai un vēl vairāk... Iespējams, ka līdztekus tiešajiem pienākumiem tev lūgs uzņemties kaut ko papildus. Parēķini vai ir vērts pūlēties, un kāds no tā labums tieši tev.

SVARI

Darbā strādā ar atdevi, bet noteikti raugies arī uz atalgojumu. Šodien iespējamas problemātiskas situācijas, tāpēc svarīgās lietās paļaujies uz intuīciju un nepieņem lēmumus steigā.

SKORPIONS

Situācijas mēdz atkārtoties – pameklē iepriekšējā pieredzē. Pats sev būsi vislabākais padomdevējs, un varbūt tavas zināšanas noderēs arī kolēģiem.

STRĒLNIEKS

Domīgs noskaņojums, varbūt pat neliels pesimisms... Paveries apkārt - dzīvē ir daudz košu krāsu un dažādas iespējas. Saraksti darbu plānu visai nedēļai.

MEŽĀZIS

Darbā liela atbildība, bet var pavērties labas peļņas iespējas. Pārrunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi, jo vairāk nekā citkārt iespējami dažādi pārpratumi.

ŪDENSVĪRS

Grandiozi plāni un ieceres, ko vēlēsies tūdaļ uz līdzenas vietas realizēt. Neesi pārsteidzīgs, virzies uz priekšu nesteidzīgi un finanšu lietās saglabā piesardzību.

ZIVIS

Mērķtiecīgi darbojoties, iespējams atrast interesantus peļņas variantus. Būsi citiem autoritāte un ar tavu viedokli rēķināsies. Pratīsi sarunāties ar līdzcilvēkiem un atstāt labu iespaidu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu