Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

VIDEO "Iegūti milzīgi zilumi." Rīgā sieviete iekrīt bedrē (2)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu"

Rīgas rajonā Skanstē kāda sieviete pastaigājusies ar suni, kad pēkšņi zem kājās sabrucis bruģis un viņa iekritusi bedrē, vēsta raidījums "Bez tabu".

Negadījumā sieviete guvusi milzīgus zilumus, bet visa kreisā kāja ir sasista. Turpretī kreisais plecs un elkonis ir tikai nedaudz mazāk traumēti.

Liktenīgā bedre atrodas blakus Latvijas Novitātes kompleksam, kur savulaik atradās Latvijas Krājbanka. "Kadastrs.lv" informācija liecina, ka tā atrodas pašvaldības pārvaldībā. Garāmgājēji esot to ievērojuši un katru dienu cenšas tajā neiekrist.

Tomēr process, kas ļauj pārliecināties par to, vai šajā vietā uzreiz var veikt attiecīgos remontdarbus, nav tik ātrs. Sākumā esot jāpārliecinās, vai bedres labošanai ceļā nav ūdens caurules, kā ir šajā gadījumā.

Kā informē Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta Uzturēšanas pārvaldes priekšnieks Valters Krasts, 22.augustā ir saņemta ziņa no "Rīgas ūdens", ka ar viņu caurulēm viss ir kārtībā. Šobrīd esot norīkoti cilvēki, kas drīzumā veiks remontdarbus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu