Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

VIDEO Trīs Krievijas reģionos notikuši dronu uzbrukumi. Aizdegusies munīcijas noliktava (2)

Foto: Ekrānuzņēmumi no video/"Apollo.lv" kolāža

Naktī uz 24. augustu Krievijas pretgaisa aizsardzības sistēmas notriekušas septiņus bezpilota lidaparātus virs trim apgabaliem, vēsta Krievijas Aizsardzības ministrija. Pieci bezpilota lidaparāti tika iznīcināti Voroņežas apgabalā, pa vienam Belgorodas un Brjanskas apgabalā, ziņo "Meduza".

Iznīcināto dronu atlūzām nokrītot uz zemes, Voroņežas apgabalā izcēlušies ugunsgrēki, paziņojis apgabala vadītājs Aleksandrs Gusevs.

Vienā gadījumā aizdegusies zāle, kas ātri tikusi apdzēsta.

Otrs ugunsgrēks izcēlies Ostrogožskas rajonā, kas, pēc gubernatora domām, izraisīja "sprādzienbīstamu priekšmetu" detonāciju. "Telegram" kanāls "Astra" apgalvo, ka pēc bezpilota lidaparāta notriekšanas aizdegusies munīcijas noliktava, no kuras arī bija dzirdami sprādzieni.

Kanāls atzīmē, ka Ostrogožskā ir mācību centrs Krievijas Aizsardzības ministrijas bruņoto spēku dienesta jaunāko speciālistu sagatavošanai.

Trīs apdzīvotās Ostrogožskas rajona teritorijās ieviests ārkārtas stāvoklis. Evakuēti aptuveni 200 cilvēki.

Uzbrukuma rezultātā Ostrogožskas apgabalā ievainoti divi civiliedzīvotāji: viens smagā stāvoklī ievietots slimnīcā, vēl viens guvis nobrāzumus un no hospitalizācijas atteicies.

Belgorodas apgabalā ievainoti vēl divi civiliedzīvotāji, sacīja apgabala vadītājs. Viens no cietušajiem guvis apdegumus. Ārsti viņam sniedza palīdzību uz vietas. Otrs cietušais nogādāts slimnīcā. Nodarīti postījumi daudzīvokļu ēkām.

Brjanskas apgabalā uzbrukuma rezultātā nav cietušo vai postījumu. 

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu