Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Sestdienas horoskops: 24. augusts

Baravika. Ilustratīvs attēls.
Baravika. Ilustratīvs attēls. Foto: Nella/Shutterstock.com

Horoskops sestdienai, 24. augustam. 

AUNS

Palutini sevi ar sen kārotu pirkumu, laba restorāna apmeklējumu vai ko citu priekš sirds un dvēseles, izklaidējies un atpūties. Šai dienai ļoti pozitīvas noskaņas.

VĒRSIS

Vēlamas radošas aktivitātes vai kultūras pasākuma apmeklējums, vajag baudīt skaisto un izdaiļot dvēseli. Iespējamas interesantas satikšanās un intriģējoša iepazīšanās.

DVĪŅI

Šodien kaut kur aizbrauc, apceļo skaistās Latvijas vietas, apmeklē pilsētas vai pagasta svētkus, gadatirgu, izbaudi mājas kafejnīcu piedāvājumu. Jauni iespaidi un pozitīvas emocijas.

VĒZIS

Vasarīgi jautrs un optimistisks noskaņojums. Sarīko draugu ballīti vai kādu aktīvās atpūtas pasākumu – laivu braucienu, pludmales volejbola maču vai pārgājienu.

LAUVA

Svarīgi pedagoģiskie jautājumi. Sarunas ar bērniem par jauniem mērķiem, nākotnes vīziju un abpusēji vērtīga domu apmaiņa starp paaudzēm. Parūpējies arī par vecākās paaudzes radiniekiem.

JAUNAVA

Mājas diena. Rūpēsies, lai ir ko galdā celt, lai tavi mīļie ir saposti, apčubināti, samīļoti. Labestība vairo labestību, un tu pretī saņemsi to pašu.

SVARI

Mīlestība sildīs sirdi gan tiem, kam jau ir sava otrā pusīte, gan brīvajiem ļaudīm. Iespējams, sastapsi cilvēku, ar kuru saprasties no viena acu skata.

SKORPIONS

Laba diena sirdslietu jautājumiem – pāriem jaunas dzirkstis, brīvajiem ļaudīm kāda nejauša tikšanās var pārvērsties kaislīgās un ilglaicīgās attiecībās.

STRĒLNIEKS

Sabiedriskajās aktivitātēs būtu vēlams ievērot mērenību – labāk viens īsts draugs, nekā simtiem paziņu. Ja sirds brīva, tad esi atvērts jaunām attiecībām, un atceries, ka laime mīl klusumu.

MEŽĀZIS

Privātajā jomā pāri visam pozitīvas emocijas un mīlestība, tā sildīs un ielīksmos. Laba diena kultūras pasākuma apmeklējumam un radošām izklaidēm.

ŪDENSVĪRS

Būsi gaidīts saviesīgos pasākumos un draugu ballītēs. Svarīga arī mājas dzīve. Ja ģimenē rodas saspringtas situācijas, risini tās ar vēsu prātu, un neļauj mājiniekiem pārāk noteikt savu toni.

ZIVIS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm attiecību jomā neko nevajadzētu sasteigt. Iepauzē un padomā, ko vēlies. Ja esi ar kādu kopā, iepriecini mīļoto ar romantisku pasākumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu