Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Ceturtdienas horoskops: 22. augusts

Pludmale. Ilustratīvs attēls.
Pludmale. Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Horoskops ceturtdienai, 22. augustam. 

AUNS

Darbā jācenšas būt savaldīgam. Ja gribās sarīkot izskaidrošanos vai kādam „sadot vēju”, tad pārdomā – ko iegūsi, ko zaudēsi. Svarīgi, lai konflikti neieiet destruktīvā fāzē.

VĒRSIS

Lai ieceres piepildītos, izmanto senus lietišķos sakarus un draudzīgos kontaktus, jo komandas darbam ir jauda. Turklāt pārbaudīti partneri nepievils.

DVĪŅI

Ļoti daudz pienākumu, un daudz lietišķo ideju. Tāda sajūta, ka galva vai pušu plīst. Vakarā satiecies ar draugiem vai dodies uz randiņu. Vajag atpūtu.

VĒZIS

Nemierīga diena un pienākumu vairāk nekā darba vai sadarbības līgumā noteikts. Varbūt kaut kas jāmaina? Ieskaties sludinājumu portālos, apdomā jaunu biznesa projektu.

LAUVA

Atceries sakāmvārdu: „Viss kas notiek, notiek uz labu...” Ja darbā kaut kas sapiņķerējas, problēmas atrisināsies. Līdzās ir sadarbības partneri, uz kuriem vari paļauties.

JAUNAVA

Ar pozitīvu attieksmi iegūsi cilvēku simpātijas un atradīsies palīgi, kas līdzēs risināt piņķerīgās situācijas. Jābūt uzmanīgam finanšu lietās – ieskaties un izvērtē stāvokli bankas kontā.

SVARI

Lieliskas idejas un iespējas parādīt savu varēšanu, sekmīgi prezentēt idejas un atrast domubiedrus, kas gatavi kopā ar tevi sākt ambiciozus projektus.

SKORPIONS

Labi paveikts darbs dos gandarījumu un pavērs plašākas iespējas. Domāsi par mācībām un redzesloka paplašināšanu, vajadzētu papildināt arī profesionālās iemaņas.

STRĒLNIEKS

Laba diena pieredzes uzkrāšanai – prāts būs atvērts jaunām zinībām. Ja darbs ar tehnoloģiskām ierīcēm vai datoru, tad esi uzmanīgs. Svarīgos failus labāk nodublēt.

MEŽĀZIS

Iedvesmosi kolēģus ar jaunām idejām, bet esi uzmanīgs, slēdzot naudas darījumus, un pārliecinies, ka kontā ir ienācis viss, kam tur jābūt. Finanšu jautājumi prasīs papildus uzmanību.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā jāizvērtē prioritātes. Tu esi ļoti darbīgs cilvēks, bet vai ir jēga traukties kā vāverei ritenī? Izlem, kas ir patiešām svarīgi un nešķied enerģiju tukšgaitā.

ZIVIS

Nopelnīsi ar enerģisku rīcību. Varbūt par darbu apjomu gribēsies pažēloties, taču tas piederas pie lietas – uzmundrinājums ik pa laikam katram vajadzīgs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu