Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Uzvilku bikses un aizgāju tālāk." "Karsti. Krēta" dalībnieks Oskars dalās ar intīmu neražu šova laikā

Foto: publicitātes

Šovā "Karsti. Krēta" kaislības sit augstu vilni. Dalībnieki kameru priekšā atklāti runā par dažādām dzīves jomām. Dalībnieks Oskars, kurš no pirmās dienas ir ieskatījies Nadīnā, sācis trīties un sūroties kolēģiem par kādu privātu problēmu.

Kā atklāj Oskars, viņā krājas seksuālā spriedze, kaislīgu dāmu blakus pagaidām nav izdevies iekārtot, bet pašapmierināties Krētā dīvainā kārtā neizdodas. Viņš savu ķibeli izpaudis divām šova dalībniecēm.

"Bet reāli man mājās ir tik viegli! Es ieslēdzu, viss ātri notiek. Bet šeit es nevaru saņemties, man galvā kaut kas. Nesanāk," Aleksandrai un Laurai sūrojas brašulis no Rēzeknes.

"Es esmu mēģinājis vairākas reizes, man vienkārši apnika, uzvilku bikses un aizgāju tālāk. Nesanāca," atklāts ir Oskars.

"Nabadziņš!" meitenes steidza žēlot viņu. Aleksandra, kurai mīlas spēlē ir regulārs sekss ar Raivo, gādīgi piedāvāja Oskaram naktī pievienoties pārim un izteica gatavību ļauties dāmu paraugdemonstrējumiem kopā ar Lauru, lai uzkurinātru Oskaru kārtīgam "salūtam".

Vairāk skaties video!

Jau vēstīts, ka šovu sāka seši dalībnieki. Dienām ritot, klāt nāca jauni dalībnieki. Šobrīd greznajā villā uzturas 11 dalībnieki – 5 dāmas un 6 kungi.

Nedēļas sākumā pievienojās jaunākie šova dalībnieki – izbijušais futbolists Vladislavs un tumšmatainā Simona.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu