Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Augusta beigās Rīgā uzstāsies viens no pieprasītākajiem dīdžejiem pasaulē Boriss Breiha

Foto: publicitātes

Šī gada 30. augustā uz "Wondersala" koncertlaukuma skatuves uzstāsies populārs vācu didžejs un producents Boriss Breiha (Boris Brejcha), informē organizatori.

Boriss Breiha ir mākslinieks no nelielas vācu pilsētas Ludvigshāfenas 2000. gados sāka nodarboties ar mākslu. Jau 2006. gadā debitēja uz lielās skatuves un divu gadu laikā viņam izdevās sasniegt pasaules mēroga līmeni. 2007. gadā populārs žurnāls "Raveline" nosauca mūziķi par "Izņēmuma talantu 2007" ("Еxceptional talent 2007").

Mākslinieka vizītkarte ir venēciešu sejas maska, kuru Boriss ir uzvilcis savas pirmās uzstāšanās laikā Riodežaneiro karnevālā.

Šodien viņš ir viens no pieprasītākajiem dīdžejiem pasaulē. Vācietis ir izveidojis savu personīgo stīlu "high-tech minimal" – techno, elektro,“breakbeat un IDM (intelektuālas deju mūzikas) sintēzi. Mūzikas kritiķi uztver, kā Brejha ir dibinājis jauno mūsdienīgas elektroniskās mūzikas attīstības vektoru.

Savas daiļrades laikā Boriss ir izveidojis 13 albumus un 57 singlus. Viņa šovs "Tomorrowland" festivāla ietvaros savāca vairāk nekā 90 miljonu skatījumu YouTube.

Koncerts norisināsies lielās mākslinieka pasaules koncerttūres ietvaros. Rīgā Boriss izpildīs savus labākos darbus, kā arī prezentēs jauno materiālu.

Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu