Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Čikāgas lidostā atrasts sievietes līķis. Viņas nāves apstākļi ir miglā tīti

Foto: Morbid Knowledge/"X"

Ugunsdzēsēji 8. augustā Čikāgas O'Hēra starptautiskajā lidostā atraduši mirušu sievieti. Viņas mirstīgās atliekas bija iesprūdušas konveijera lentes sistēmā publikai nepieejamā bagāžas apstrādes nodaļā, vēsta raidsabiedrība CNN. 

Čikāgas ugunsdzēsības dienests norāda, ka ugunsdzēsēji ap plkst. 7.45 no rīta pēc vietējā laika saņēmuši izsaukumu uz lidostu saistībā ar ziņojumu par sievieti, kura iesprūdusi bagāžas pārvietošanai izmantotā konveijera lentes sistēmā.

Dienesta preses pārstāvis Lerijs Lengfords norāda, ka sieviete patiešām iesprūdusi sistēmā. Viņš atzīmēja, ka mirusī bija 57 gadus veca, bet neatklāja viņas vārdu.

Lengfords norāda, ka bagāžas apstrādes istaba, kurā atrasta sieviete, nav pieejama apmeklētājiem – nav skaidrs, kā viņa tur nokļuva un kā iesprūda. Noskaidrots, ka viņa nav lidostas darbiniece. 

Lietas izmeklēšanu pārņēmusi policija. Čikāgas policija pavēstījusi, ka sieviete atrasta bez dzīvības pazīmēm un notikuma vietā pasludināta par mirušu. Detektīvi uzsākuši izmeklēšanu. 

Policija sākotnēji paziņoja, ka sieviete atrasta plkst. 2.27 naktī, radot neizpratni par to, kāpēc ugunsdzēsēji ieradās tikaipēc piecām stundām. Pēc sarunas ar policiju Lengfords sacīja norādīja, ka videonovērošanas kameras fiksētajos kadros redzams, kā sieviete bagāžas apstrādes nodaļā ieiet plkst. 2.27 naktī.

Policija atsevišķā paziņojumā apstiprināja, ka sieviete istabā iegājusi naktī un atrasta tikai plkst. 7.30 no rīta. Ierakstā tikai redzams, kā viņa staigā, tāpēc nav zināms, kas ar viņu notika.

Policijas pārstāvis Netenjels Blekmens norādīja, ka tolaik neviens nepārbaudīja videonovērošanas kameras un izmeklētāji ierakstus pārbaudīja tikai pēc sievietes līķa atrašanas. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu