Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Puišu pārsvars. Šovā "Karsti. Krēta" pirms nedēļas nogales ierodas jauns dalībnieks

Foto: Publicitāte foto

Šovā "Karsti. Krēta" kārtējais pārsteigums. Kad nupat puišu un meiteņu skaitliskais līdzsvars atkal tika atjaunots, villā ieradies jauns dalībnieks – pievilcīgais un sportiskais Niks. Vai viņa pievienošanās spēs sašūpot radušās simpātijas un pārīšus?

Šova trešajā dienā noslēdzās pirmais skatītāju balsojums, kurā uzvarēja simpātiskā un saimnieciskā Nadīna. Viņai tika dota iespēja pavadīt vairākas turpmākās naktis luksusa apartamentos kopā ar kādu no citiem šova dalībniekiem. Nadīnas izvēle krita uz Oskaru, ar kuru jau iepriekšējā naktī viņai izdevās satuvināties līdz pat glāstu apmaiņai, turklāt arī turpmākās dienas viņu abpusējās simpātijas bija viegli saskatāmas, tādējādi villā iezīmējās pirmais pārītis. Savukārt Raivo un Aleksandra, kuriem, kā izrādās, romantiskas attiecības bijušas jau labu laiku pirms šova, lika nojaust, ka veca mīlestība tomēr nerūs.

Arī trešās dienas ballīte turpinājās gana ilgi, līdz ar to nākamā diena iesākās lēni un slinki, bet dienas laikā dalībnieki iekustējās un bija gatavi vakara ballītei, kas tika aizvadīta daiļā dzimuma zīmē un kungiem bija jāpiemēra kleitas un jādemonstrē sava sievišķā puse.

Nākamais pārsteigums dalībniekus sagaidīja piektdienas rīta pusē, kad villā ieradās Niks, līdz ar to meiteņu un puišu skaitliskais balanss šovā atkal ir izjaukts. Par to, vai viņa ierašanās sagādās jaunas intrigas, ikviens var uzzināt šova "Karsti. Krēta" 24 stundu tiešraidē Go3 televīzijā vai arī sērijās, kas pirmdienu-ceturtdienu vakaros būs redzamas gan TV3, gan Go3 plkst. 21.10.

Sērijās skatītājiem ir iespēja redzēt to, kas notiek randiņos ārpus villas, kā arī iepazīt tuvāk katru dalībnieku intervijās, kas tiešraidē nav redzamas.

Skatītāji katru dienu var balsot par savu favorītu šeit. Balsojuma uzvarētājiem būs iespēja gulēt luksusa apartamentos, līdzi ņemot vēl vienu dalībnieku.

Kas ir Niks?

Foto: Publicitātes foto

Niks ir 25 gadus jauns piedzīvojumu meklētājs, kurš strādā vēja enerģijas industrijā. Viņa darba pienākumi liek bieži ceļot uz tuvām un tālām zemēm, veidojot jaunas pazīšanās un izbaudīt kultūru atšķirību. Niks ir atvērts, pozitīvs un, ko grūti nepamanīt, arī ārkārtīgi šarmants jauns cilvēks. Sports ir Nika kaislība – viņš vada grupu treniņus, iedvesmojot citus pievērsties veselīgam dzīvesveidam un fiziskām aktivitātēm.

Niks ir atvērts, bet tajā pat laikā arī diezgan nosvērts puisis, kuru kaitina meitenes, kuras tikai ballējās un ar kurām nav iespējams risināt nopietnas sarunas. Piedaloties šovā Niks ir gatavs spert soli nezināmajā, lai, iespējams, uzmeklētu savu īsto mīlestību un piedzīvotu brīnišķīgus mirkļus, kas no dienām pārvērstos gados.

Jau vēstīts, ka šovu uzsāka sešu dalībnieki. Drīz vien pievienojās jauni.

Uzzini karstākos šova "Karsti. Krēta" notikumus TV3 un Go3 no 5. augusta līdz 5. septembrim pirmdienu – ceturtdienu vakaros, kā arī nepalaid garām nevienu kaislību Go3 24h tiešraidē no 5. līdz 25. augustam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu