Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sestdienas horoskops: 10. augusts

Foto: fantom_rd/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 10. augustam. 

AUNS

Esi pelnījis tādu atpūtu, kādu sirds vēlas. Mājas darbi pagaidīs – dodies piedzīvojumos un dari to, kas iedvesmo. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

VĒRSIS

Paredzami dažādi darbi mājas saimniecībā. Tie sekmēsies, taču attiecību tēmā šis tas noskaidrojams un izrunājams. Sirds ilgojas pēc mīlestības un saprašanās no bez vārdiem.

DVĪŅI

Lieliska diena, lai būtu kopā ar tuviem cilvēkiem un domubiedriem. Organizē saviesīgus pasākumus, dodies ar draugiem izbraucienā, uz brīvdabas koncertu vai zaļumballi.

VĒZIS

Pirmajā vietā mīļie cilvēki, ģimene, mājas rūpes. Ar prieku rosīsies savā saimniecībā, lutināsi tuviniekus un izmēģināsi jaunas receptes ziemas krājumiem.

LAUVA

Privātajā dzīvē atbalsts no tuviniekiem. Atkal un atkal pārliecināsies, ka savējie – tā ir liela vērtība. Brīvajiem ļaudīm derētu padomāt par nopietnu attiecību veidošanu.

JAUNAVA

Vēlams šo dienu pilnībā veltīt atpūtai. Kaut kur aizbrauc – aplūkot Latvijas skaistās vietas, izbaudīt mājas kafejnīcu dienas vai vienkārši gulēt jūras, ezera vai upes krastā un vērties debesīs.

SVARI

Privātajā dzīvē tāds kā Argentīnas tango: flirts, kaislības un dažādi pagriezieni. Ģimenes cilvēkiem jauka kopā būšana un lieli nākotnes plāni.

SKORPIONS

Šo dienu velti pats sev. Skaļas ballītes un jaunas pazīšanās prieku nesniegs. Un atceries, ka labāk viens īsts draugs, nekā simtiem paziņu. Vajag kādu, ar ko no sirds izrunāties.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas, tomēr dziļi sirds stūrītī tu vēlēsies ieviest skaidrību kādos tev būtiskos jautājumos. Ja vēlies tikt skaidrībā, tad ir jārunā.

MEŽĀZIS

Daudz domu saistībā ar sirdslietām. Mēdz teikt: klusie ūdeņi tie dziļākie. Vai pats zini, ko vēlies? Šajā dienā daudz domu domājamas...

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē valdīs vasarīgs vieglums, varbūt pat neliela vieglprātība. Emocijas pildīs dvēseli, un tās būs grūti turēt rāmjos. Bet - varbūt nevajag.

ZIVIS

Velti laiku savām interesēm un hobijiem: vienalga vai tas būtu teniss, bridža klubs vai pārgājiens jaukā kompānijā. Kāda nejauša tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstelīti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu