Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Tas acīm redzami ir karalienes rēgs." Tūrists Vindzorā apgalvo, ka redzējis Elizabetes II spoku

Foto: SIPA/Scanpix

Kāds tūrists, kurš vēlējies palikt anonīms, apmeklējis Vindzoras pili, tad aplūkojis pilī uzņemtos foto un vairākos no tiem pamanījis ko dīvainu. Divās fotogrāfijās bija saskatāms bālgans siluets, kura kontūras atgādināja augumā īso pils saimnieci karalieni Elizabeti II.

Tūrists nešaubās, ka šī ir nelaiķe karaliene, jo viņas rokās esot saskatījis karalienes iecienītāko rokassomiņu no zīmola "Launer", raksta RadarOnline.com.

Fotogrāfijas autors britu tabloīdiem stāsta, ka klātienē spoku nav bijis iespējams redzēt, jo tas parādījās tikai uz sekundi un izskatījās pēc baltas zibspuldzes gaismas. Tūrists uzsver, ka nekad nav bijis mistikas piekritējs, taču pilī redzētais licis pārdomāt savus uzskatus:

"Es domāju, ka ar šiem attēliem ir grūti "strīdēties". Tas acīm redzami ir karalienes rēgs."

Nosūtījis bildes medijiem, fotogrāfs nevēlējās atklāt savu identitāti.

Jau izsenis briti runā par to, ka 925 gadus senā Vindzoras pils ir visvairāk spoku apsēstā pils no visām pašreizējām un bijušajām karaļu mājvietām. Ziņots par vairāk nekā 25 spoku  novērojumiem, tostarp karaļa Henrija VIII un karaļa Džordža III rēgu. 

Bet zināms arī fakts, ka briti īpaši tic rēgiem un klaiņojošām dvēselēm, kas nevar rast mieru. 

Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2022. gada 8. septembrī 96 gadu vecumā mūžībā tika aizsaukta Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Karaliene nomira Balmoralas muižā.

Pēc karalienes došanās mūžībā par Lielbritānijas karali kļuva viņas vecākais dēls Čārlzs III.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu