Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Olga Rajecka ar vīru Ivo vērienīgi atzīmējuši desmito kāzu gadadienu

Foto: rajecka/Instagram

Dziedātāja Olga Rajecka ar vīru Ivo Bankavu kuplā radu un draugu lokā ar dziesmām, dejām, kūkām, šampanieti un lustīgu lauku balli aizvadītajā nedēļā atzīmēja laulības desmito gadadienu ģimenes gleznainajā īpašumā Saulkrastu pusē, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Pagājušās nedēļas trešdienā, 31. jūlijā, Olga un Ivo 100 viesu lokā svinēja savu mīlestību un draudzību. Sveicēji bija ieradušies pat no Atlantas, Londonas un Cīrihes.

Tāpat kā precību dienā, arī Rožu kāzās Olga bija posusies mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātā kleitā, kas bija šoreiz izraudzīta par tērpu viesu sagaidīšanai. Pēcāk svinības dziedātāja turpināja tematikai pieskaņotā svētku kleitā ar rožu apdruku.

"Svinības izvērtās ļoti lustīgas un skaistas. Īpašs brīdis bija, kad, tāpat kā mūsu kāzu dienā, visi nodejojām Gatves deju," sajūtās par aizvadīto īpašo notikumu teic dziedātāja.

Latvijas estrādes dīva Olga Rajecka 2014. gada 31. jūlijā teica jāvārdu savam mīļotajam vīrietim skaņu inženierim Ivo Bankavam.

Šīs bija vienas no vērienīgākajām slavenību kāzām tovasar, tās svinēja trīs dienas. Pēc laulībām Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Marijas Magdalēnas baznīcā jaunlaulātie ar viesiem devās uz balli Igates pilī, nākamajā dienā līksmoja jaunā vīra īpašumā Saulkrastos, bet svinības noslēdza Olgas mājās Bukultos. Kāzās piedalījās ap simt viesu, kuru vidū bija arī daudzi abu kolēģi no mūziķu vidus.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 6. augusta numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu