Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Pārgalvīgs autobusa vadītājs uz Liepājas šosejas riskē ar kravas auto apdzīšanu un gandrīz izraisa traģēdiju (3)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta.

Linda bija ceļā no Liepājas uz Rīgu. Aptuveni pulksten 14 netālu no Durbes sievietei nācās strauji "dot pa bremzēm", jo pretī braucošais pasažieru autobuss izpildīja pārgalvīgu apdzīšanas manevru. Ja sieviete nebūtu reaģējusi pietiekami laicīgi, situācija varēja beigties letāli, stāsta raidījums "Degpunktā".

"Pēkšņi pamanu, no līkuma, man pretī nāk kravas automašīna blakus joslā, bet man pretī manā joslā nāk satiksmes autobuss," stāsta Linda.

Pirmie pārdzīvojumi bija emociju pilni. Kā gan savādāk, ja uz šosejas lielā ātrumā pretī nāk divi lielgabarīta automobiļi, bet šosejas malās uzsietas aizsargbarjeras.

Lai gan incidents beidzies bez upuriem, šoks nepamet, jo Lindas automašīnā bija arī bērni. Arī ceļu satiksmes eksperts autobusa šofera rīcību raksturo kā skumju, jo situācija varēja beigties traģiski.

Diemžēl šāda pārgalvīga rīcība no autobusu šoferu vadītājiem pēdējā laikā tiek novērota bieži. Incidents, kurā bija iesaistīta Linda ar saviem bērniem, noteikti tiks izvērtēts, raidījumam sola pasažieru pārvadājumu nodrošinātāji.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu