Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Agrita Bindre atgriezīsies šovā "Ģimene burkā" (3)

Foto: agritabb/Instagram

Pērn asu sabiedrības nosodījumu izpelnījās šova "Ģimene burkā" dalībniece Agrita Bindre saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli Mailo jauniem saimniekiem. Pēc skandāla šovs pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni, sakot, ka uzņemas līdzatbildību notikušajā situācijā, bet nu kanāls 360TV informē, ka Bindri atgriežas.

Kanāls 360TV soctīklos ievietojis video atskatu ar Bindru ģimeni šova pirmsākumos un bilst: "Pēc skatītāju lūguma jaunajā "Ģimene burkā" sezonā atgriežas Bindru ģimene. Tā kā līdz tai vēl nedaudz jāpaciešas, piedāvājam atminēties līdz šim kopā piedzīvoto!"

Jau vēstīts, ka šovs "Ģimene burkā" 2023. gadā pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni saistībā ar ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli suni Mailo jauniem saimniekiem. Ģimene tolaik saņēma asu sabiedrības nosodījumu. 

Kad skandāls par pamesto sunīti pletās plašumā, 360TV nāca klajā ar paziņojumu, sakot, ka Bindru ģimene ir sabiedrības spogulis, kas tikai atspoguļo problēmu, kura Latvijā ir bijusi jau ilgu laiku pirms redzētajiem kadriem.

Kanāls apgalvo, ka uzņemas līdzatbildību notikušajā situācijā, tāpēc lemj pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

"Mūsu 360TV kanāla vērtības un misija ietver atbildību pret sabiedrību un līdzcilvēkiem, kas iekļauj arī rūpes pret mājdzīvniekiem.

Ar šo mēs atvadāmies no mūsu dalībniekiem Bindru ģimenes. Mēs visi kļūdāmies un par savām kļūdām pēc tam maksājam," tika teikts paziņojumā.

TV kameru priekšā Agrita piedzīvoja arī šķiršanos. 2021. gada oktobrī Agritu ar bērniem pameta vīrs Jānis. Vēlāk jaunāko bērnu tēvs Jānis iesniedza šķiršanās pieprasījumu, 2023. gada sākumā abu laulība tika oficiāli šķirta.

Pēc vīra aiziešanas Agrita nekrita izmisumā. Viņa uzsāka savu transformācijas ceļu: atbrīvojās no liekajiem kilogramiem, tika pie jauna smaida un atplauka jaunai dzīvei.

Viņas dzīvē ienācis arī vīrietis – cits Jānis, kurš šajā pavasarī viņu bildinājis.

Komentāru sadaļā novērojama ļaužu neizpratne par to, kāpēc kanāls lēmis atgriezt šovā Bindru ģimeni, ņemot vērā iepriekš notikušo. 

TVNET+ sazinājās ar šova veidotājiem, lūdzot komentēt lēmumu atkal rādīt Bindru ikdienu šovā "Ģimene burkā". Pārstāvji solīja sniegt atbildi jau drīzumā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu