Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ostapenko spēle pārcelta uz rītdienu

Aļona Ostapenko.
Aļona Ostapenko. Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pirmo cīņu Parīzes olimpiskajās spēlēs aizvadīs svētdien – vienu dienu vēlāk nekā plānots.

Tenisa mačam, kurā tiksies Ostapenko ar kolumbieti Kamilu Osorio un kura tiešraide ir paredzēta televīzijas kanālā LTV7, bija jāsākas sestdien plkst.13 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ieņem 11.vietu un olimpisko spēļu turnīrā ir izsēta ar desmito numuru, bet Osorio rangā ieņem 84.vietu.

Kolumbiete karjeras laikā ir izcīnījusi divus "WTA 250" sērijas turnīru uzvarētājas titulus - abus uz māla seguma, uz kāda sacensības norisinās arī Parīzē.

Abas tenisistes līdz šim savā starpā nav spēlējušas.

Otrajā kārtā uzvarētājai pretī stāsies brazīliete Laura Pigosi (WTA 110.) vai ukrainiete Dajana Jastremska (WTA 26.).

Olimpisko spēļu turnīrā piedalās 64 tenisistes, čempioni noskaidrojot sešās kārtās. Kortos, kuros norisināsies turnīrs, Ostapenko 2017.gadā kļuva par "French Open" čempioni.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.

Parīzes spēlēs Latviju pārstāv 29 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, BMX superkrosā un frīstailā, daiļlēkšanā, jāšanas sportā, kalnu riteņbraukšanā, ložu šaušanā, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, svarcelšanā, šosejas riteņbraukšanā, tenisā un vieglatlētikā.

Video: TVNET GRUPA - gatavi Parīzes olimpiskajām spēlēm

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu