Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Jelgavā jauniete izkrīt no septītā stāva balkona. Ģimene lūdz palīdzību

Ilustratīvs attēls. Daudzdzīvokļu ēka.
Ilustratīvs attēls. Daudzdzīvokļu ēka. Foto: Tomas Urbelionis/Shutterstock

Pavisam neapskaužama situācija piemeklējusi kādu ģimeni Jelgavā. 22 gadus vecā Līva ballītes laikā joprojām nenoskaidrotu apstākļu iespaidā izkrita no septītā stāva dzīvokļa balkona. Šobrīd viņa atrodas slimnīcā un viņas stāvoklis ir smags, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Līvas krustmāte Solvita lūdz sabiedrības palīdzību. Viņa par brāļameitas negadījumu uzzināja no savas meitas Andželikas, kura piezvanīja uz slimnīcu pēc tam, kad izdzirdēja par negadījumu kādā no Rīgas ielas daudzstāvu namiem.

Slimnīcas personāls apstiprinājis negadījumu, policija tuviniekus nebija informējusi.

"Tad mēs uzzinājām, ka tā ir mūsu Līva. Viņa ir ļoti smagā stāvoklī, 11 dienas nogulēja reanimācijā komā. Tagad viņa no komas ir atgājusi, bet viņai ir ļoti lielas traumas, un viņa ir pie mākslīgajiem elpošanas aparātiem, atrodas slimnīcā. Ja es varu nosaukt, viņai ir sprandas lūzums, mugurkaula lūzums, viņai ir plīsusi akna, liesa, plauša. Pats galvenais – ir ļoti smaga smadzeņu trauma," stāsta Solvita.

Mediķi cīnās par Līvas atlabšanu, taču viņas stāvoklis ir ārkārtīgi smags.

Lai pilnvērtīgi palīdzētu pēc kritiena smagas traumas guvušai jaunietei rehabilitācijas procesā, tuviniekiem trūkst līdzekļu. Atbalstītāji aicināti veikt ziedojumus uz attēlā redzamo bankas kontu:

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Solvita stāsta, ka situācija ir sarežģīta arī tādēļ, ka pirms vairākiem gadiem ģimene saskārusies ar mentāli vardarbīgiem cilvēkiem, kuri, iespējams, savu psiholoģisko teroru pirms nelaimes gadījuma pielietojuši arī pret Līvu.

Video: "Degpunktā" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu