Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Samoilova slavē kartona gultas, bet arī izceļ savādu problēmu

Anastasija Samoilova.
Anastasija Samoilova. Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 26. jūlijā, tiks atklātas 2024. gada vasaras Olimpiskās spēles. Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Samoilova dalījusies ar atziņām pēc pirmās nakts uz kartona gultas.

Parīzē jau pirms vairākām dienām ieradās pludmales volejbolistes Samoilova un Tīna Graudiņa, MTB riteņbraucējs Mārtiņš Blūms, Ernests Zēbolds (BMX frīstails), daiļlēcēja Džeja Delanija Patrika un citi.

Latvijas sportiste Samoilova savā sociālās vietnes "Tik Tok" lapā dalās ar savu un pārinieces Graudiņas pieredzi Olimpiskajās spēlēs.

Neilgi pirms sacensību atklāšanas ceremonijas viņa publicēja video, kurā apraksta gultas Olimpiskajā ciematā: "Labi vai slikti, ka mums – pasaules labākajiem sportistiem – ir kartona gultas?"

"Patiesība ir tāda, ka kartona gultas ir ārkārtīgi izturīgas šādām īstermiņa sacensībām," atzina Samoilova. "Simttūkstoš sportistiem sagatavot koka gultas būtu diezgan neizdevīgi. Kartonu ir viegli pārstrādāt, tāpēc domāju, ka tā bija laba ideja."

Pludmales volejboliste gan nebija tik augstās domās par matraci, nosaucot to par dīvainu: "Tas ir izveidots no trīs daļām, kuru mīkstumi atšķiras. Katram var uzlikt vēl vienu kārtu. Salikām tā, kā mums pateica, bet tas nepalīdzēja. Uz cieta matrača mīksta kārtiņa neko nedara."

"Varu pateikt, ka esam priecīgas, mums ļoti paveicās," video noslēgumā sacīja Samoilova. "Dabūjām papildu matraci, un tagad gulēšu kā princese."

@samoilovaa_volley

Atsaksme par gultu olimpiskās spēlēs! Tagad gulēšu kā princese 😄

♬ Happy Day in Paris - French Cafe 24 x 7

Kopā ar Nauri Miezi Graudiņa būs Latvijas karognesēja Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā. Šī būs viņas un Samoilovas otrā dalība prestižajās sacensībās. 2021. gada olimpiskajās spēlēs latviešu pāris finišēja ceturtajā vietā.

Graudiņas un Samoilovas pirmais mačs 2024. gada olimpiādē paredzēts 31. jūlijā.

Pludmales volejbolistes jau aizvadījušas pirmos treniņus Eifeļa torņa pakājē un ar iespaidīgo skatu dalījušās savos sociālajos tīklos.

Latviju Parīzes olimpiskajās spēlēs pārstāvēs 29 sportisti 14 disciplīnās. Parīzes olimpiskās spēles norisināsies no 26. jūlija līdz 11. augustam.

Video: TVNET GRUPA - gatavi Parīzes olimpiskajām spēlēm

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu