Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ilze Grase-Ķibilde sabiedrībā izgājusi kopā ar jauno sirdsāķīti (2)

Foto: Evija Trifanova/LETA

​Trešdienas, 17. jūlija, vakarā jau desmito reizi norisinājās pop-up piknika vakariņas "L’elegante Pop-Up Picnic". To apmeklēja arī grāmatas "Atslēgas" izdevēja un auto kompānijas "Moller Baltic Import" direktore Ilze Grase-Ķibilde, kura uz pasākumu bija ieradusies kopā ar savu jauno sirdsāķīti, šonedēļ rakstīja "Privātā Dzīve".

"Viņš ir mans partneris Rūdijs. Nav no Latvijas," iepazīstinot ar pavadoni, ar kuru kopā izbaudīja vakaru Daugavas malā, "Privātajai Dzīvei "atklāja Grase-Ķibilde. Pāris ļāvās kaislīgiem skūpstiem, novēroja "Privātā Dzīve".

Ilze ar savu partneri iekārtojās pie viena galdiņa kopā ar TV3 žurnālisti Kristīni Žildi-Krēvicu. 

Jau vēstīts, ka iedvesmojošās pop-up piknika vakariņas "L’elegante Pop-Up Picnic" Latvijā tika rīkotas jau desmito gadu! Ik vasaru pikniks ir gaidīts notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju. Un šis gads nebija izņēmums – šogad pikniks norisinājās atjaunotajā pasažieru ostā "Riga Waterfront".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepriekš Ilze bija precējusies ar TV personību un žurnālistu Mārtiņu Ķibildu, kurš pēkšņi mūžībā devās 2019. gada 26. oktobrī.

Sākotnēji nebija skaidri Mārtiņa nāves apstākļi, bet pēcāk Mārtiņa ģimene paziņoja oficiālo nāves iemeslu: "Autopsijas rezultāts ir īss un nepielūdzams: "Akūta koronārā sirds slimība." Mārtiņa sirds pārstāja pukstēt miegā Amsterdamas viesnīcā."

Pēc tam Ilze uzsāka attiecības ar beķerejas "Bazaar" saimnieku Jāni Bērziņu. Vēlāk attiecības izjuka.

Vairāk lasiet "Privātā Dzīve" 23. jūlija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu