Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Piektdienas horoskops: 26. jūlijs

Foto: brizmaker/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 26. jūlijam.

AUNS

Ņemot vērā šīs nedēļas pieredzi, izdomāsi daudz vērtīgu domu. Var uzrasties cilvēki, kam tavas ieceres šķiet saistošas un kas vēlas piedalīties to realizēšanā. Izvērtē ar ko sadarboties.

VĒRSIS

Esi apdomīgs ar finansēm. Laikus apmaksā rēķinus, lai pēkšņi nerodas soda procenti un, pārbaudi vai esi saņēmis visu, kas nopelnīts. Gatavojoties brīvdienām, iepērcies ar mēru.

DVĪŅI

Lielus darbus neplāno un dažādu profesionālo jautājumu risināšanā pārāk neiesaisties. Tūdaļ brīvdienas un vajag kopā ar savējiem padomāt, kā tās pavadīt.

VĒZIS

Pārbaudi vai kontā ienākuši visi maksājumi, un, iepērkoties nedēļas nogalei, daudz netērējies. Ja paveras izaugsmes iespējas vai iespēja piedalīties kādā jaunā projektā, nekautrējies runāt par samaksu.

LAUVA

Ražīga diena. Radīsies lieliskas idejas un netradicionāli risinājumi rutīnas jautājumos. Gūsi atzinību un bonusus materiālā izteiksmē. Īstajā brīdī laikā īstie cilvēki gadīsies tavā ceļā.

JAUNAVA

Var rasties iespējas uzsākt jaunus projektus, kas ne peļņu. Slēdzot līgumus, īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm. Viens aplami ielikts komats var daudz ko mainīt.

SVARI

Nostiprināsi autoritāti un kolēģi mīļuprāt uzklausīs tavus padomus. Taču, ja kāds tevi nokaitinās, tad uguņi nozibsnīs. Pirms iesaistīties strīdā apdomā - vai ir vērts?

SKORPIONS

Šodien var gribēties pastrīdēties, pierādīt savu taisnību un apvainoties, ja tas neizdodas. Apdomā vai ir vērts tērēt spēkus un atceries, ka gudrākais parasti piekāpjas.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā nāksies pacīnīties, lai nopelnītu vairāk, bet ir iespējas gūt labus sadarbības partnerus. Iespējams, dzims kādas jaunas idejas un atziņas.

MEŽĀZIS

Lietišķajā jomā jauna informācija, ko vajadzētu pašam pārbaudīt. Lai droši un sirds mierīga. Uz citu solījumiem arī nevajag paļauties - ko pats paveiksi, tas arī būs.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks profesionālai izaugsmei, bet esi precīzs, ja darīšanas ar valsts vai pašvaldību iestādēm. Savu taisnību var nākties pierādīt vairākkārt.

ZIVIS

Iespējamas situācijas, par kurām būsi pārsteigts: no tā cilvēka kaut ko tādu gan negaidīju!... Izvērtē kārtīgi, ar ko kopā gatavojies doties pretī jauniem izaicinājumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu