Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Slimības un savainojumi izposta sapņus... Tenisa zvaigznēm olimpiāde ies secen

Janniks Sinners.
Janniks Sinners. Foto: AFP/SCANPIX

Itālijas tenisists Janniks Sinners, kā arī Dānijas pārstāvis Holgers Rūne atsaucis dalību no Parīzes olimpisko spēļu tenisa turnīra.

Trešdien par izstāšanos paziņoja ranga pirmais numurs itālis Sinners, kurš saslimis ar tonsilītu. Tenisists norādīja, ka ārsti slimības dēļ rekomendējuši viņam izlaist Parīzes olimpiskās spēles.

"Piedalīšanās olimpiskajās spēlēs bija viens no maniem šīs sezonas galvenajiem mērķiem, tomēr pēc otrdienas vizītes pie ārstiem un papildu dienas, lai dotu sev vēl nedaudz laika un redzētu, vai mans stāvoklis uzlabosies, situācija diemžēl pasliktinājās," paziņojumā atklāja tenisists.

22 gadus vecais tenisists šosezon, uzvarot Austrālijas atklātajā čempionātā, izcīnīja savu pirmo "Grand Slam" titulu un pēc tam, kad sasniedza "French Open" pusfinālu, pagājušajā mēnesī kļuva par pasaules ranga līderi.

Rūne savukārt iedzīvojies plaukstas locītavas savainojumā. Viņš savulaik rangā uzkāpa līdz ceturtajai vietai, taču pēdējās sezonas nestabilais sniegums viņam licis atkāpties uz 16.pozīciju.

"Māla un zāles seguma sezonas laikā spēlēju ar sāpēm plaukstas locītavā, tādējādi man nopietni jāuztver ārstu rekomendācijas," paziņoja Rūne.

Parīzes olimpiskās spēles tiks atklātas 26.jūlijā un noslēgsies 11.augustā.

Video: TVNET GRUPA - gatavi Parīzes olimpiskajām spēlēm

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu