Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

NOSKATIES Kartona gultas, skats uz Eifeļa torni – Latvijas olimpiešu dzīvoklis Parīzē

Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa.
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: LOK

Piektdien, 26. jūlijā, tiks atklātas 2024. gada vasaras Olimpiskās spēles. Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Samoilova parādījusi, kā izskatās viņas dzīvesvieta nākamajām nedēļām.

Parīzē atrodas pludmales volejbolistes Samoilova un Tīna Graudiņa, MTB riteņbraucējs Mārtiņš Blūms, Ernests Zēbolds (BMX frīstails), daiļlēcēja Džeja Delanija Patrika un citi.

Latvijas sportiste Samoilova savā sociālās vietnes "Tik Tok" lapā publicējusi video ar savu dzīvokli olimpiskajā ciematā: "Olimpiskā dzīvokļa tūre. Ir diezgan labi, nekas īpašs, bet esmu priecīga."

Viņa Parīzē uzturas kopā ar savu pārinieci Graudiņu atsevišķās istabiņās. Pludmales volejbolistēm dzīvoklī pievienosies vēl trīs Latvijas sportistes.

"Šī ir mana istaba, kas ir diezgan ērta," savu dzīvesvietu video apraksta Samoilova. "Tā ir taisnība, istabiņā ir kartona gulta. Uz tām ir olimpiskās segas, ko sportisti var ņemt mājās. Man vēl ir viena no Tokijas."

"Mums ir ļoti paveicies ar skatu no balkona, iespējams redzēt Eifeļa torni."

Kā Samoilova stāsta, ēka tika uzbūvēta speciāli olimpiešiem un tiks pārdota pēc sacensībām: "Teritorija ir pilnībā jauna."

@samoilovaa_volley

Olimpiskā dzīvokļa tūre! Ir diezgan labi, nekas īpašs, daudz gaismas un skats uz Eifeļ torni, esmu priecīga!

♬ France・Paris・Street corner・Musette Waltz(1310247) - Akihiro Kasuga

Kopā ar Nauri Miezi Graudiņa būs Latvijas karognesēja Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā. Šī būs viņas un Samoilovas otrā dalība prestižajās sacensībās. 2021. gada olimpiskajās spēlēs latviešu pāris finišēja ceturtajā vietā.

Graudiņas un Samoilovas pirmais mačs 2024. gada olimpiādē paredzēts 31. jūlijā.

Pludmales volejbolistes jau aizvadījušas pirmos treniņus Eifeļa torņa pakājē un ar iespaidīgo skatu dalījušās savos sociālajos tīklos.

Latviju Parīzes olimpiskajās spēlēs pārstāvēs 29 sportisti 14 disciplīnās. Parīzes olimpiskās spēles norisināsies no 26. jūlija līdz 11. augustam.

Video: TVNET GRUPA - gatavi Parīzes olimpiskajām spēlēm

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu