Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Intriga turpinās. Vai Selīna Diona atgriezīsies uz lielās skatuves Parīzes Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā?

Foto: Reuters/ScanPix

Šo piektdien, 26. jūlijā, tika atklātas 33. vasaras Olimpiskās spēles, kas norisināsies Parīzē. Neatņemama šī sacensību sastāvdaļa ir krāšņā atklāšanas ceremonija, pulcējot virkni pasaules labāko sportistu. Jau kādu laiku tiek spekulēts, kurš pasaulslavenais mākslinieks uzstāsies atklāšanas ceremonijā.

Jau kādu laiku klīst runas, ka 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju varētu ieskandināt pasaulslavenā dziedātāja Selīna Diona, Lady Gaga vai pat abas kopā, vēsta BBC.

Zināms, ka gan Diona, gan Lady Gaga šobrīd atrodas Parīzē, par to liecina vairākas mediju reportāžas.

Ņemot vērā to, ka Diona šobrīd atrodas Parīzē, ne velti tiek baumots, ka pēc ilgās prombūtnes neiroloģiskas slimības dēļ dziedātāja varētu triumfāli uz lielās skatuves atgriezties 26. jūlijā – atklāšanas ceremonijā.

Ja baumas apstiprināsies, šī būs pirmā popmūzikas leģendas uzstāšanās kopš koncertturnejas, kas tika apturēta viņas veselības stāvokļa dēļ. 

Diona arī iepriekš intervijā žurnālam "Vogue France" koķeti izteicās, ka viņas atgriešanās varētu būt nenovēršama. Viņa arī minēja, ka ir apņēmusies strādāt ar savu ķermeni un dvēseli, kā arī sadarboties ar medicīnas komandu.

Jau vēstīts, ka Dionai 2022. gada decembrī tika diagnosticēts stīvā cilvēka sindroms. Stīvā cilvēka sindroms ir slimība, kas izraisa "progresējošu muskuļu stīvumu un sāpīgas spazmas, ko izraisa tādi vides faktori, kā "straujas kustības, laika maiņa vai negaidīti skaļi trokšņi".

Šī slimība tiek uzskatīta par retu un skar tikai vienu cilvēku no miljona.

Tāpat skaidri zināms, ka atklāšanas ceremonijā būs redzams hiphopa leģenda Snoop Dogg. Viņš ir izraudzīts olimpiskās lāpas nešanai pa Parīzes piepilsētas Sendenī ielām piektdien pirms Parīzes Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu