Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ceturtdienas horoskops: 25. jūlijs

Foto: Susan Hodgson/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 25. jūlijam.

AUNS

Darbs prasīs iedvesmu, bet pretī saņemsi novērtējumu un gandarījumu. Jo radošāk – jo labāk! Taču esi precīzs, lai nerodas kļūdas vai jukas. Lietišķajās lietās iztiec bez emocijām.

VĒRSIS

Iespējams, vajadzēs kārtot darīšanas iestādēs vai risināt juridiskus jautājumus. Sagatavojies labi un pievērs uzmanību dokumentu niansēm. Pret jebkura veida sadarbību izturies atbildīgi.

DVĪŅI

Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no rezultātiem darbā. Ir iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās un palielināt ienākumus, bet nesatraucies par niekiem un lēmumus pieņem apdomīgi.

VĒZIS

Skaidri saskatīsi mērķi un virzīsies uz to. Noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Vēlams padomāt par mācībām un redzesloka paplašināšanu. Tāpat arī sekmīgs laiks lietišķām darīšanām.

LAUVA

Svarīgas naudas lietas – diezgan daudz var nākties izdot par sadzīviskām vajadzībām. Rūpīgi jāplāno izdevumi un jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem.

JAUNAVA

Šodien nopietni pienākumi, taču labi paveikts darbs dos gandarījumu un pavērs plašākas iespējas. Nopelnīsi ar enerģisku rīcību un iesaistīšanos jaunos projektos.

SVARI

Darbā centieni pierādīt savu taisnību. Ja viedokļi ar kolēģiem vai vadību atšķiras, centies nestrīdēties, bet liec lietā loģiskus argumentus. Meklē jaunas iespējas, kā pavairot ienākumus.

SKORPIONS

Viegli veidosi kontaktus, iegūsi jaunus biznesa partnerus un jaukus paziņas. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, sagatavojies kārtīgi. Ir liela varbūtība, ka kaut kas bremzējas no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ.

STRĒLNIEKS

Neuzņemies pārāk daudz un pienākumus izpildi precīzi, lai nerodas kļūdas un pārpratumi. Svarīgo informāciju pārbaudi un neuzticies visam, ko cilvēki runā.

MEŽĀZIS

Ir iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm vai izvedot ienesīgus biznesa kontaktus. Netrūks arī ģimenes pienākumu, steigsi palīgā radiniekiem atrisināt sadzīviskus jautājumus.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā darbs – tas prasīs iedvesmu, precizitāti un nervus. Turies tālāk no intrigām vai situācijām, kur citi skaidro savas attiecības. Paveic visus pienākumus pēc labākās sirdsapziņas.

ZIVIS

Esi apdomīgs tēriņos: nav piemērots brīdis, lai ieguldītu nekustamajā īpašumā, kapitālajā remontā vai pirktu dārgu sadzīves tehniku. Labāk nedaudz iekrāt.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu