Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

FOTO UN VIDEO Maskavā uzspridzināta automašīna. Iespējams, sprādziena mērķis bijusi augsta ranga militārpersona (3)

Foto: Baza/Telegram

Maskavas ziemeļos 24. jūlija rītā uzspridzināta automašīna, smagi savainojot automašīnas īpašnieku un pasažieri. Par to ziņo Krievijas Izmeklēšanas komitejas preses dienests. Televīzijas kanāls REN un "Telegram" kanāls "Baza" raksta, ka uzsprāgusi apvidus automašīna Toyota Land Cruiser. Saskaņā ar dažādu avotu informāciju, automašīnā, iespējams, atradās augsta ranga militārpersona, vēsta "Meduza".

Krievijas Iekšlietu ministrijas oficiālā pārstāve Irina Volka pavēstīja, ka vienā no stāvvietām eksplodējis automašīnā ievietots "nenoskaidrots priekšmets". Viņa apstiprināja, ka cietuši divi cilvēki, kuri nogādāti slimnīcā.

Izmeklēšanas komiteja ierosināja krimināllietu, bet netiek precizēts, pēc kāda panta.

"Telegram" kanāls "Astra" apgalvo, ka uzspridzinātā automašīna pieder Maskavas apgabala militārās satelītsakaru vienības radiocentra vadītāja vietniekam Andrejam Torgašovam.

Arī kanāls "MK: Karstākās ziņas" raksta, ka automašīnā atradās Andrejs Torgašovs, nesaucot viņu par militāristu.

Kanāli vēsta, ka sprādzienā cietušajam vīrietim norautas kājas.

"Telegram" kanāls "Baza" raksta, ka saspridzinātajā automašīnā atradies Galvenās izlūkošanas pārvaldes (GRU virsnieks). Sprādziena rezultātā vīrietim norautas pēdas, apgalvo kanāls.

Kopā ar viņu mašīnā atradās sieviete, kurai guvusi sejas traumas.

"Kommersant" ziņo, ka cietušais ir Aizsardzības ministrijas virsnieks, kurš dienējis GRU un bijis atbildīgs par sakariem savā vienībā.

"RIA Novosti", atsaucoties uz avotu tiesībaizsardzības aģentūrās, ziņo, ka viena no sprādziena versijām ir "slepkavības mēģinājums, kas saistīts ar profesionālo darbību".

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu