Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Maija beigās izgāja no mājām Imantā: māte lūdz palīdzību bezvēsts pazudušā Andra meklēšanā

Foto: Valsts policija

Vasaras sākumā Valsts policija ziņoja, ka meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1979. gadā dzimušo Andri Stradu. Vīrietis 28. maijā izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā, Imantas 8. līnijā, un līdz šim nav atgriezies. Raidījums "Degpunktā" sazinājās ar Andra māti, kura pastāstīja vairāk par dēlu un kur viņš varētu atrasties.

Andra pazīmes:

Augums 185 cm, kalsnas miesasbūves, īsi, brūni mati.

Apģērbs: zilas džinsa bikses, krekls un kurpes.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un, ja zināma viņa iespējamā atrašanās vieta, informēt policiju, zvanot pa tālruņa numuru 67085928 vai 110.

Mamma, cik nu ir viņas spēkos, dēlu izmeklējusies malu malās, bet bez rezultāta.

"Ir arī draugi apzvanījuši, draugi paši meklē, prasa, vai ir… Nezinu… Palīdzēt, ja varat kāds, varbūt kāds tiešām ir redzējis," raidījumam ar asarām acīs saka Andra mamma Vēsma. "Viņš ir tikpat kā akls. Redzes invalīds. Viņš varbūt pat neredz. Ceļu nevar atrast. Es nezinu. Un vēl tas, ka viņš var sevi nepazīt," skaidro Vēsma.

Andrim ir gan psiholoģiskas, gan arī fiziskas veselības problēmas, kas var apgrūtināt viņa spējas saprast, kur atrodas.

Vēsma min, ka iespējamā Andra atrašanās vieta varētu būt Ogres novada Lēdmanes pagastā, jo neilgi pirms pazušanas viņš sazinājies ar kādu sievieti no šīs vietas. Tomēr izskatīti tiek dažādi pazušanas iemesli un scenāriji, ziņo raidījums.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu