Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Diemžēl, diemžēl..." Pazudušās Annas vīrs Juris emocionāli komentē policijas paziņojumu

Anna Jansone
Anna Jansone Foto: TontonsB/"X"

Pazudušās Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis otrdienas vakarā mikroblogošanas vietnē "X" publicējis emocionālu ierakstu, kurā paudis pārliecību, ka ir atrastas Annas mirstīgās atliekas.

Jau ziņots, ka Valsts policija svētdien ir saņēmusi informāciju par atrastām cilvēka mirstīgajām atliekām un mantām, kas pēc pazīmēm, iespējams, atbilst pērn novembrī pazudušās Annas Jansones aprakstam. 

"Diemžēl, diemžēl... Jāsaka, ka Anna ir gājusi bojā. Diemžēl..." raksta Juris.

"Jā, nav pilnīgi 100%. Jā DNS ekspertīze vēl būs. Un pie viņas mani neielaida. Bet... tā godīgi šaubām pamata īsti nav... nolādēts... cūcība... es rēķinājos, bet nebiju gatavs," turpina Juris.

Annas vīrs saka paldies visiem visiem par atbalstu un palīdzību šajā periodā.

"Piedodiet, ja jutīšu vajadzību te tuvākajā laikā vēl šo un to izrunāt par lietu un citādi... man reizēm prasās rakstiski un netēmējot individuāli, bet vienkārši... kā šeit," noslēgumā raksta Juris.

Policija ir sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13. nodaļas un noteikusi ekspertīzes, lai identificētu līķi.

Mirstīgās atliekas uzietas Kalnciema pagastā vien pāris kilometru attālumā no vietas, kur pērn novembrī atrada automašīnu ar mirušo Annas bērniņu. Apvidus iepriekš bija pārmeklēts, bet konkrētajai vietai masveida meklēšanas pasākumu laikā nebija fiziski iespējams piekļūt, jo tur bija ūdens.

Mirstīgās atliekas atrada kāds iedzīvotājs.

Video: Pazudušās Annas meklēšana

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu