Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Alla Pugačova un Maksims Galkins bauda Latvijas vasaru Jūrmalā

Foto: alla_orfey/Instagram

Krievijas mūzikas leģenda Alla Pugačova un viņas mīļotais – humorists Maksims Galkins – arī šogad apmetušies Jūrmalā. Viņi gan dzīvojot noslēgti, bet, kā stāsta abu draudzene, dziedātāja Laima Vaikule, visi atrod tomēr laiku, lai satiktos. 

"Tas, vai uz manu festivālu Laima Rendezvous Jūrmala 2024 ieradīsies arī Alla un Maksims, lai paliek pārsteigums, cerams, ka skatītāji būs iepriecināti. Bet vispār pagaidām par to neko plašāk nedrīkstu teikt," noslēpumaini par šonedēļ gaidāmo vērienīgo pasākumu Jūrmalā izdevumam "Privātā Dzīve" saka estrādes dīva Laima Vaikule.

Viņa atzīst, ka ar Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu un viņas vīru humoristu Maksimu Galkinu, kas dzimtenei kļuvuši nevēlami, šogad Jūrmalā sastapusies jau vairākas reizes. "Galvenokārt tiekamies pie manis mājās Jūrmalā. Mēs jauki pavadām laiku runājoties. Kaut kur ārpus mājas mēs dodamies reti. Droši vien, ka vairāk laika kopā ar Allu un Maksimu pavadīsim pēc festivāla," saka Laima.

Tikmēr arī aculiecinieki slaveno dziedātāju ir iemūžinājuši vairākos video.

Jau vēstīts, ka pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā par Pugačovas un Galkina dzīvesvietu kļuva Izraēla, bet arī tur sākās bruņoti konflikti, un ģimene ar bērniem Lizu un Gariju esot pārcēlusies uz Kipru. Cik abi ilgi uzturēsies Latvijā, nav skaidri zināms.

Galkins savā kontā "Instagram" paziņojis, ka 9. un 10. augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, būs viņa koncerti. 

Par gaidāmo festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala", Laimas Vaikules likteni, dzīvi, laiku, laimi, par labajiem un ne tik labajiem dzīves mirkļiem lasiet un skatieties TVNET+.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. jūlija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu