Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Dončičs spēlēs ar Dinvidiju, kurš "Mavericks" nicinoši salīdzināja ar "mammu"

Spensers Dinvidijs.
Spensers Dinvidijs. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Amerikāņu aizsargs Spensers Dinvidijs, kurš savulaik bija Dāvja Bertāna un Rodiona Kuruca komandas biedrs, atgriezīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Dalasas "Mavericks".

"The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja vēsta, ka Dinvidijs noslēgs vienošanos ar "Mavericks" uz vienu sezonu.

31 gadu vecais aizsargs pagājušo sezonu sāka Bruklinas "Nets", kas februārī viņu aizmainīja uz Toronto "Raptors", Kanādas komandai uzreiz atsakoties no spēlētāja.

Dinvidijam bija iespēja atgriezties "Mavericks", kuru viņš pārstāvēja nepilnu gadu no 2022.gada februāra līdz 2023.gada janvārim. Tomēr basketbolists lēma par labu Losandželosas "Lakers". Dinvidijs vēlāk paskaidroja savu izvēli, salīdzinot "Mavericks" ar mammu, kas samīļos, mierinās un teiks, ka viss būs kārtībā. Savukārt "Lakers" basketbolista acīs bija tēvs, kurš neizrādīs mierinājumu un žēlumu, bet grūdīs uz cīņu līdz uzvarai.

Atlikušajā regulārās sezonas daļā "Lakers "28 spēlēs Dinvidijs vidēji izcēlās ar 6,8 punktiem un 2,4 rezultatīvām piespēlēm, bet piecos "play-off" mačos viņš caurmērā guva trīs punktus un 1,6 rezultatīvas piespēles.

Dinvidijs spēlēja kopā ar Kurucu "Nets" vienībā, bet Bertāns bija viņa komandas biedrs Vašingtonas "Wizards" un Dalasas vienībā.

"Mavericks" aizvadītajā sezonā sasniedza NBA izslēgšanas spēļu finālsēriju, kurā ar 1-4 piekāpās Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu