Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Noraizējusies saimniece meklē sava suņa atvases. Agresīvie kucītes īpašnieki ar meliem cenšas uzrīdīt policiju

Stafordšīras terjeru kucēni. Ilustratīvs attēls.
Stafordšīras terjeru kucēni. Ilustratīvs attēls. Foto: Alen Ka/Shutterstock

Stafordšīras terjera Indigo saimniece Jeļena ielikusi lielas pūles sava četrkājainā drauga audzināšanā un kopšanā. Pieņemot lēmumu sunīti sapārot, izdevies atrast tās pašas sugas kucīti, kuras saimniece tieši meklējusi puiku. Aprīlī kucēniem bija jānāk pasaulē, bet kucītes saimniece nozudusi kā ūdenī, līdz pēkšņi bez jebkādiem paskaidrojumiem pateikts, ka kucēnu nav. Indigo saimniece tam netic un uzskata, ka ir apkrāpta, tādēļ vēršas pie raidījuma "Bez tabu".

Tuvojoties dzemdībām, kucītes saimnieki sūtījuši attēlus un video, kuros redzams, ka kucīte ir stāvoklī.

Pēc paziņojuma, ka kucēnu nav, atsūtīts jauns video ar kucīti, kurā vēders manāmi tukšs. Tomēr suņu kluba pārstāve ir pārliecināta, ka kucīte ir dzemdējusi.

Jeļenai nācās noskaidrot īsto kucītes saimnieku adresi, jo izrādījies, ka abu pušu noslēgtajā līgumā uzrādīta nepareiza adrese.

Suņu kluba pārstāvei un Jeļenai ierodoties pie kucītes saimniekiem, audzētāji uzvedušies agresīvi un turpinājuši stāstus, ka kucēnu nav vai kaut kur pazuduši. Tomēr audzētāju kaimiņi vēsta, ka kucēni ir redzēti.

Raidījuma žurnālistiem un Jeļenai ierodoties pie kucītes saimniekiem, lai uzzinātu viņu stāsta pusi, izvērtusies pavisam nepatīkama situācija.

Suņu audzētāji - dēls un tēvs izvelk telefonus un pēcāk bloķē Jeļenas un žurnālistu automašīnu. Izrādās, ka audzētāji izsaukuši policiju, sniedzot nepatiesu informāciju par notiekošo.

Gaidot likumsargu ierašanos, turpinās asas vārdu apmaiņas un audzētāju sešpadsmitgadīgā dēla ņirgāšanās par Indigo saimnieci.

Ja tavā rīcībā ir kāda informācija par to, kur varētu būt Indigo kucēni, raidījums aicina sazināties, meklējot kontaktinformāciju TV3 mājaslapā.

Video: raidījuma "Bez tabu" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu