Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Mediju koncerna "Postimees Grupp" vadību pārņems Silvers Somre

Foto: Erakogu.

Mediju koncerna "Postimees Grupp" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Tomass Tīvels (Toomas Tiivel) atstāj amatu 1. augustā, bet viņa vietā stāsies līdzšinējais maksas satura vadītājs Silvers Somre (Silver Soomre).

Tīvels turpmāk vadīs "Apollo Group", kurā ietilpst Vapiano, O’Learys, KFC, kino u.c.

Kā teikts paziņojumā, "Apollo Group" līdzšinējā vadītāja Līzi Znatokova (Liisi Znatokov) dodas bērna kopšanas atvaļinājumā, savukārt viņas vietā stāsies Tomass Tīvels.

"Apollo Group" un  "Postimees Grupp" valdes locekle Kristela Volvera (Kristel Volver) izteikusi pateicību Līzi par izcilu darbu uzņēmumā, kā arī novēl panākumus jaunajā dzīves posmā. 

"Tomass sevi ir pierādījis kā spējīgs vadītājs, kurš vadījis ne tikai "Postimees Grupp", bet arī kopš šī gada sākuma ir iesaistījies "Apollo Group" uzraudzības padomē, kas padara viņu kā loģisku kandidātu šim amatam," pauda Volvera. Tāpat viņa uzteikusi Silveru Somri, kurš savā pašreizējā amatā sevi ir pierādījis ļoti labi, sasniedzot arī vērā ņemamus rezultātus. "Ir patiess gandarījums, ka mūsu uzņēmums pieļauj izaugsmi un arī karjeras pakāpienu augstāka līmeņa vadītājiem," pauda Volvera.

Jau ziņots, ka Tomass Tīvels "Postimees Grupp" vadīja no 2021. gada augusta beigām līdz šī gada jūlija beigām. Tīvels iepriekš vadījis tādus uzņēmumus kā "Starman", "Tele2" un "Bauhof". Pirms Tīvela "Postimees Grupp" valdes priekšsēdētāja amatā no 2019.gada novembra līdz 2021. gada augustam atradās Andruss Raudsalu.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu