Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 22. jūlijs

Foto: JOHN ELMER/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 22. jūlijam.

AUNS

Nedēļa sākas aktīvi. Būs daudz enerģijas un vēlme pēc jauniem izaicinājumiem. Radīsies vērā ņemamas idejas par peļņu, taču jābūt vērtējošam, veidojot sadarbību vai sākot kādu jaunu projektu.

VĒRSIS

Tev patīk lietu kārtība un stabilitāte, bet dažkārt dzīve vēlas pārbaudīt tavu pacietību. Tādi nelieli satricinājumi kalpo kā dzenulis iet un darboties. Ir vērts apgūt kādas jaunas iemaņas.

DVĪŅI

Jāstrādā ar atdevi un tradicionālās situācijās jāmeklē netradicionāli risinājumi. Par ideju trūkumu tev nekad nav jāsūdzas, tās rodas uz līdzenas vietas. Interesantas un noderīgas.

VĒZIS

Darba lietās daudz diskusiju, dažas pat ļoti karstas. Vai tev to vajag? Ja būs rāma un konstruktīva pieeja, tad iecerētie projekti attīstīsies sekmīgāk.

LAUVA

Lietišķajā jomā esi gatavs negaidītiem, bet pozitīviem pavērsieniem. Vajag izmantot iespējas. Finanšu lietās gan neko nesasteidz, pārlasi līgumus, parādi juristam, lai vēlāk nerodas problēmas.

JAUNAVA

Nedēļa sākas nemierīgi. Tu esi pieradis strādāt čakli un arī šoreiz ar visiem uzdevumiem tiksi galā, taču mazliet nervus tas prasīs. Beigās visu atrisināsi un sakārtosi un tavi talanti tiks novērtēti.

SVARI

Darbā vai biznesā nemierīgs periods. Daudz labu ieceru, bet ik pa brīdim viss apstājas, it kā nezināms spēks būtu nospiedis bremzes pedāli. Atkal jāpieliek pūles, lai iekustinātu procesus.

SKORPIONS

Spriedzes pilna diena. Atceries senseno teicienu, ka miers baro, bet nemiers posta. Ja arī gribas kolēģiem vai biznesa partneriem pateikt kādu skarbāku vārdu, labāk paturi to šoreiz pie sevis.

STRĒLNIEKS

Vajag optimismu, lai tiktu galā ar problēmsituācijām darba vidē un ar rāmu garu atrisinātu vissarežģītākos jautājumus. Kolēģi vai darījumu partneri liks uz tevi lielas cerības. Ir iespējas sevi spīdoši parādīt.

MEŽĀZIS

Lietišķā joma pirmajā vietā, un spēles laukuma pārskatīšana rada drošības sajūtu. Darbā gribēsi piedalīties arī to jautājumu risināšanā, kas tiešā veidā uz tevi neattiecas.

ŪDENSVĪRS

Kritiskā domāšana ir būtiska, ja darīšana ar gūzmu informācijas – svarīgas ziņas pie tevis var nonākt sagrozītā veidā. Varbūt kāds neskaidri izsakās, bet kāds, iespējams, tīšuprāt runā puspatiesības. Viss jāpārbauda.

ZIVIS

Lietišķajās lietās labi darbosies intuīcija, un tu atradīsi izeju arī sarežģītās situācijās. Turklāt tīri intuitīvi spēsi saprast, ar ko sadarboties, bet kurš tikai bārsta tukšus solījumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu