Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pasaules rallija čempionāts Latvijā aizvadīts bez būtiskiem starpgadījumiem, norāda policija

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis FIA pasaules rallija čempionāta "Tet Rally Latvia" ātrumposmā Kuldīgas novada Snēpelē.
Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis FIA pasaules rallija čempionāta "Tet Rally Latvia" ātrumposmā Kuldīgas novada Snēpelē. Foto: Jānis Asaris/LETA

Pasaules rallija čempionāts Latvijā aizvadīts bez būtiskiem starpgadījumiem, aģentūrai LETA norādīja Valsts policijā (VP).

VP atkārtoti atgādina, ka ir jāievēro policijas norādes rallija norises vietā, lai nodrošinātu sekmīgu tā norisi. Tāpat ir ieviesti papildu ierobežojumi, lai parūpētos par neapgrūtinātu rallija ekipāžu pārvietošanos.

Noslēdzoties pēdējam ātrumposmam, VP aicina iedzīvotājus būt saprotošiem, iecietīgiem un rēķināties ar to, ka būs sastrēgumi, jo apmeklētāji dosies mājup.

Lai tas noritētu bez starpgadījumiem, VP atgādina par savstarpējo cieņu un sapratni ceļu satiksmē. VP iespēju robežās kontrolēs satiksmi uz autoceļiem ar ekipāžām un tehniskajiem līdzekļiem, proti, fotoradaru palīdzību un ar netrafarēto automašīnu ar 360 grādu video kameru sistēmu.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu