Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Slavenais "TikTok" pāris ar 37 gadu vecuma starpību sarīkojuši gaidāmā bērna dzimuma atklāšanas ballīti – tajā noticis pārsteigums

Foto: oliver6060 Queen cheryl/Tiktok.com/Apollo.lv kolāža

Populārie "TikTok" lietotāji no ASV – 63 gadus vecā Šerila Makgregora un viņas 26 gadus vecais vīrs Kurāns Makeins – sarīkojuši gaidāmā bērna dzimuma atklāšanas ballīti, ziņo medijs "15min". 

Slavenais pāris jau kādu laiku sociālajos tīklos dalās ar savu mīlas stāstu un ģimenes mirkļiem. Jaunākās ziņas ir tādas, ka viņi drīzumā gaida bērniņu (to dzemdēs surogātmāte) un nesen sarīkojuši ekskluzīvu dzimuma uzzināšanas ballīti.

Pāris vietnē "TikTok" publicēja video par savām iespaidīgajām svinībām. Video, kas savācis vairākus miljonus skatījumu, Šerila redzama ģērbusies rozā kleitā, uz kuras rakstīts: "Topošā māmiņa".

Sākumā var redzēt, kā pāris mēģina uzspridzināt balonu, lai uzzinātu, vai viņiem piedzims meitene vai zēns. Tomēr no balona izlido zili un rozā papīrīši. Mīlnieki saprot, ka ir apmuļķoti, jo īstais dzimuma atklāšanas pasākums patiesībā notiek mājas pagalmā.

Kad laulātie izgāja ārā, viņi katrs paņēma pa dūmu svecei vai plaukšķenei. Kad dūmi un papīrīši tika palaisti, pāris beidzot uzzināja – viņiem būs meitenīte.

Šerila ieraudzīja gaisā sārtos dūmu mākoņus un sāka skaļi priecāties, lēkāt, kā arī apskaut savu 26 gadus veco vīru.

Video: Šerila un Kurāns uzzina gaidāmā bērna dzimumu

@oliver6060 Its a girl @King 🤴🏾 Quran #fyp #genderreveal #itsagirl #teamgirl #agegap #couplegoals ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Jau iepriekš tika ziņots, ka pāris bija gatavi šķirties no 120 000 mārciņām (~140 381 eiro), lai apmaksātu surogātmātes pakalpojumus.

63 gadu vecajai Šerilai ir jau septiņi bērni no iepriekšējām attiecībām, bet viņas vīram - 26 gadus vecajam Kurānam - šis būs pirmais bērns. Šerila ir arī vecmāmiņa.

Nav noslēpums, ka lielo popularitāti internetā pāris guvis savu attiecību dēļ, proti, vecuma starpības dēļ. Lai gan komentāri internetā mēdz būt dzēlīgi, tomēr Kurāns un Šerila ir laimīgi.

Šerilas vīrs Kurāns reiz rakstīja: "Vecumam nav nozīmes, ja tā ir tava mūža mīlestība."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu