Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Meklējam dzīvu Sergo!" Pazudušā Sergeja Tvaura draugi par vīrieša meklēšanu

Baltijas jūra.
Baltijas jūra. Foto: Paula Čurkste/LETA

Jau sesto dienu brīvprātīgie un draugi turpina meklēt Baltijas jūrā pie Roņu salas pazudušo Sergeju Tvauri (Sergo Tvauri). Tuvinieki pat nepieļauj domu, ka Sergejs varētu būt miris, vēsta sabiedrisko mediju portāls LSM.lv.

19. jūlijā ar helikopteru notika kārtējais lidojums virs jūras, tāpat turpinās meklēšana uz salas. Sergejs izsludināts arī starptautiskā meklēšanā.

20. jūlijā no plkst. 7 līdz plkst. 23 pazudušu cilvēku meklēšanas organizācija "Bezvēsts.lv" organizē vērienīgu Sergeja Tvaura meklēšanu. 

 

"Mēs nemeklējam negatīvu iznākumu. Mēs meklējam dzīvu Sergo! Mēs zinām, ka viņam nepieciešama palīdzība un mums viņš pēc iespējas ātrāk jāatrod. Tāpat mēs lūdzam izplatīt informāciju Zviedrijai, Somijai un Norvēģijai, jo, sekojot straumei, viņš var būt arī kaut kur tur. Varbūt viņu atradis kāds kuģis vai cilvēki. Varbūt viņš ir bez samaņas vai viņam ir slikti ar veselību," sacīja Sergeja ģimenes draudzene Jaroslava Tomaševiča.

Tuvinieki pieļauj, ka Sergejs izskalots krastā. 

"Par saziedoto naudu īrējām helikopteru. Pirmajā dienā tas aplidoja Roņu salu, jo tur atrada otru, ir cerība, ka viņš ir tur. Otrajā reizē jau aplidoja Igaunijas pusi, Sāremā. Un arī šodien mēs turpinām meklēt, mēs ticam, mēs turpināsim meklēt," norāda Tomaševiča.

Video: LTV Ziņu sižets

Nelaime notika sestdien, 13. jūlijā, kad diviem ūdensmotociklistiem – Sergejam un vēl vienam vīrietim – neizdevās sasniegt Roņu salu. 

Vīrieši ap plkst. 10 ar ūdensmotocikliem izbraukuši no Rojas uz Roņu salu un ap 13.40 pazuduši jūrā. Otrs pazudušais ūdensmotociklists pēc sešpadsmit stundām salu sasniedza pats. 

Foto: Pazudušais Sergejs Tvauris

1986. gadā dzimušā Sergeja Tvaura pazīmes: normālas miesasbūves, nav matu, tumšas un sarkanas krāsas ūdens drošības veste, tumšs apģērbs visā augumā, tumši apavi, tumšas un baltas krāsas ķivere.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu