Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO "Vairs nav izmantojama." Pircēja no Liepājas ražotāja nopērk dārgu blūzi un pamatīgi viļas

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Katrīna 2024. gada maija beigās tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" esošajā veikalā "Tina Primum" par 79 eiro iegādājās Latvijā ražotu blūzi un ar to devās uz kāzām. Diemžēl kopš pēc pirmās mazgāšanas reizes blūze vairs nav lietojama, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Katrīna, sekojot norādītajai instrukcijai, blūzi zemā temperatūrā mazgājusi rokām. Viņai par pārsteigumu bļodā esošais ūdens kļuvis tumšs.

Blūze bijusi baltā krāsā, taču uz pleciem piestiprinātas tumšas dekoratīvas spalvas. Katrīna norāda, ka blūzes plecu daļā parādījušies melni pleķi. 

"Vērsos pie ražotāja, lai šo situāciju risinātu. Man pieprasīja uzrādīt čeku, ko neesmu saglabājusi, taču konta pārskatā var redzēt, ka veikalā esmu iepirkusies. Viņi piedāvā tikai 50 eiro dāvanu karti, kas pat nesedz blūzes iegādas izmaksas. Es nevēlos dāvanu karti, vēlos atgūt naudu," stāsta Katrīna.

Viņa e-pastā no ražotāja saņēmusi apstiprinājumu, ka prece bijusi nekvalitatīva. 

"Mums ir ļoti žēl, ka produkts neatbilst vajadzīgajā kvalitātē, un atvainojamies par sagādātājām neērtībām, kā arī izsakām pateicību, par to, ka Jūs sniedzāt mums šo informāciju un foto attēlus. Apstiprinam, ka produkts ir mūsu ražojums, kā arī apstiprinam kvalitātes problēmas šīm produktam."

Tomēr ražotājs publiski neizpauž viedokli par notikušo un raidījumam telefoniski norāda, ka blūzi klātienē nav redzējuši, tāpēc to nedrīkstētu saukt par brāķētu.

Video: "Bez tabu" sižets

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu