Ko vērts zināt festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" apmeklētājiem

Foto: Ritvars Stankevičs

Festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" šogad priecē kā nekad agrāk – 45 mākslinieki no 14 valstīm. Pasaules mēroga dziedātāji – pašmāju un citu valstu spožākās zvaigznes uz vienas skatuves no 26. līdz 28. jūlijam.

Šis festivāls ir iespēja ikkatram kļūt par daļu no visplašāk pieminētā pasākuma presē - sarkanais paklājs, fotosiena, žurnālisti, fotogrāfi un televīzija – viss, lai sajustos kā zvaigzne, apmeklējot koncertus. Tas ir arī iemesls apmeklēt koncertus visskaistākajā tērpā, jo tieši tas atbilst "Laima Rendezvous" festivāla noskaņai.

Laima Vaikule, festivāla saimniece, iesaka pasākuma viesiem ierasties kādu stundu agrāk, lai būtu laiks satikt visus savus draugus, parunāties pirms koncerta, apmeklēt kafejnīcu un, protams, nofotografēties pie pasākuma fotosienas, kas ir radīta, lai izceltu katra viesa un viešņas skaistumu un saglabātu koncerta apmeklējumu savā atmiņu krātuvē!

Festivāls tiek organizēts ar Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības atbalstu koncertzālē Dzintari, kas ir absolūti neatkārtojama savā skaņā un vēsturē. Koncertzāles nelielais formāts ļauj ikkatram apmeklētājam izbaudīt skatuves tuvumu un sajust iemīļotā mākslinieka klātbūtni, kā arī pasniegt viņiem personīgi rokās ziedus, kas ir gandrīz neiespējami nevienā citā koncerttelpā.

Organizatori iesaka izmantot šo iespēju un ierasties ar ziediem priekš saviem iemīļotākajiem dziedātājiem. Tai skaitā šogad starp festivāla atbalstītājiem ir arī Inchcape Motors Latvija, kas nodrošina festivāla māksliniekiem augstākās lusksus klases BMW automašīnas, lai viņi varētu komfortabli ierasties Dzintaru koncertzālē.

Der atgādināt, ka VIP biļešu (līdz 10. rindai un terasē) īpašniekiem ir sava, atsevišķa ieeja, lai nav jāstāv rindā uz biļešu pārbaudi. VIP terases apmeklētāji varēs sajust īpašu festivāla atmosfēru, pateicoties papildu ekrāniem un skaņas aparatūrai, un koncerta laikā saņemt profesionālu restorāna apkalpošanu un pasūtīt ēdienu un dzērienus starpbrīdī, lai koncerta laikā baudītu laiku sev tīkamā formātā.

Tāpat visiem VIP biļešu viesiem ir pieejams vienreizējs piedāvājums - apmeklēt koncerta afterparty ar 50% atlaidi, kur piedalās visas koncerta zvaigznes.

Afterparty ir unikāls pasākums, kas sniedz iespēju pēc festivāla koncerta atrasties mākslinieku sabiedrībā un izbaudīt laiku kopā ar savu iemīļoto dziedātāju, uzrunājot viņu neformālā atmosfērā. Viens no Jūrmalas labākajiem augstākās klases restorāniem, "36. līnija", kas jau tradicionāli atbalsta šo pasākumu, nodrošina ēdināšanu un augstākās klases apkalpošanu. Vērtību pieliek tas, ka festivāla saimniece Laima Vaikule vienmēr apmeklē afterparty un mudina dziedātājus sniegt improvizētu koncertu uz mazās skatuves, tādējādi radot absolūti fenomenālu atmosfēru, kas mudina atslābināties, izbaudīt sabiedrību, dziedāt un dejot.

Noteikti jāmin, ka šogad viesiem ir nodrošināta iespēja iegādāties stāvvietu koncertzāles tuvumā, lai ierašanās uz pasākumu būtu maksimāli ērta un bez lieka stresa.

Vairāk informācijas par stāvvietu, terasi un VIP biļešu iegādi iespējams saņemt, sazinoties ar festivāla VIP apkalpošanas tālruni: +371 26645333.

Ja vēl domājat, vai iegādāties biļeti, organizatori informē, ka uz 26.07. ir atlikušas vairs tikai pēdējās 100 biļetes! Tāpēc pasteidzieties un esiet daļa no šīs vasaras spožākā muzikālā notikuma!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu