Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Svētdienas horoskops: 21. jūlijs

Foto: fornStudio/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 21. jūlijam.

AUNS

Dodies izbraucienā, piknikā, pārgājienā, uzspēlē pludmales volejbolu vai ko citu. Svarīgu lomu spēlēs attiecību tēma – kopīgi pasākumi satuvinās. Brīvajām sirdīm iespējama iepazīšanās.

VĒRSIS

Uzklausi un atbalsti bērnu plānus un ieceres. Visu izdiskutē un neuztiep savas domas kā vienīgās vispareizākās. Viedokļu daudzveidības diena.

DVĪŅI

Vēl vari atpūsties, taču prāts jau aizņemts ar darba jautājumiem. Pavadi dienu mierīgi, apdari mājas darbus, bet vakarā saplāno pienākumus jaunajai nedēļai.

VĒZIS

Vasarai ir taureņu spārnu krāsas – baudi dzīvi, satiecies ar draugiem, ļaujies romantiskiem piedzīvojumiem. Šodien daudz optimisma un enerģijas.

LAUVA

Nesteidzīga diena, jo vajag atpūsties pirms jaunās nedēļas. Palasi labu grāmatu, noskaties kādu filmu. Nevar taču vienmēr kaut kur traukties, vajag arī laiku, lai sakārtotu domas.

JAUNAVA

Dodies pastaigā vai izbraucienā, vienalga – vienatnē vai draugu kompānijā. Tā smelsies enerģiju jaunajai nedēļai, kas straujiem soļiem jau tuvojas.

SVARI

Runāšana sudrabs, klusēšana zelts – tā vēsta tautas gudrība. Šodien daudz nerunā un netīšām neizpaud noslēpumus, kurus tev kāds uzticējis. Katrs vārds apdomājams.

SKORPIONS

Pirmajā vietā attiecību tēma, izkustēšanās ar mīļoto kopā ārpus ierastās vides piešķils jaunu dzirkstelīti. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Vakarā mājās ierastie saimniecības darbi.

STRĒLNIEKS

Mīlestības diena. Attiecībām par labu nāks kopīgs izbrauciens vai romantiskas vakariņas labā restorānā. Brīvajiem ļaudīm iespējami iedvesmojoši sirdslietu piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Ātri gan tās garās brīvdienas paskrējušas... Centies vēl izbaudīt šodienu, aizejot uz kādu āra kafejnīcu satikties ar labāko draugu vai draudzeni. Vajadzība no sirds izrunāties.

ŪDENSVĪRS

Pamazām prātosi par jaunās nedēļas darbiem, bet šodien taču vēl brīvdiena! Iesmaržo vasaru, tver burvīgos mirkļus un izbaudi to, ko dzīve tev dāsni sniedz.

ZIVIS

Šī diena sniedz daudz prieka. Ja tev ir kādas simpātijas, pasper solīti pretī. Ja esi ar kādu kopā – ielūdz mīļoto uz vakariņām romantiskā gaisotnē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu