Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Elīna Fūrmane beidzot atklāj patieso iemeslu, kāpēc savulaik pameta Latviju

Foto: elinafurmane/Instagram

Amerikā dzīvojošā latviešu dziedātāja un uzņēmēja Elīna Fūrmane jeb DJ Ella intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, kāpēc patiesībā pirms 13 gadiem viņa  pameta dzimteni.

Ella teic: "Neesmu par to daudz runājusi, jo tajos laikos tik daudz nerunāja par mentālo veselību kā tagad. Septiņpadsmit gadu vecumā es ļoti strauji kļuvu populāra, lēcu iekšā nezināmajā, jo man patika nodarboties ar mūziku. Bet nebiju domājusi, ka būs tik daudz kritikas. Lai arī "Talantu fabrikā" mūs tam gatavoja, nebiju ar to rēķinājusies."

Lai arī dziedātāja saņēma arī Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu un veiksmīgi darbojās klubā "Dstyle" Vecrīgā, viņa piedzīvojusi, pēc pašas vārdiem, "daudzus heiteru uzbrukumus". "Tā negativitāte man kā jaunai meitenei bija ļoti smaga. Protams, pati uz to gāju, tā bija manis pašas izvēle, bet viss kopā mani salauza. Biju uzlikusi masku un radīju iespaidu, ka esmu neapstādināma, bet iekšēji manī viss plīsa un lūza."

Intervijā viņa teic, ka pagājis gana ilgs laiks, viņa jūtas mierīgāka un Latvijā plāno atzīmēt ne vienu vien savā dzīvē svarīgu momentu.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 17. jūlija numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu