Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Singapūras Satīnam" jauna dziesma "Braliukai" kopā ar Lietuvas superzvaigzni Remis Retro

Foto: Publicitātes foto

Pašmāju repa grupa "Singapūras Satīns" nupat izdevusi dziesmu "Braliukai" kopā ar vienu no aktuālākajiem Lietuvas reperiem Remis Retro. Dziesma vēsta ne vien par mākslinieku draudzīgajām attiecībām, bet arī mūsu kaimiņvalstu ciešajām saitēm.

"Singapūras Satīns" stāsta: "Dziesma radās kādā jaukā vakarā, kad ar "Satīnu" bijām Kauņā, ciemos pie Remis Retro. Sapratāmies izcili un spēcinājām mūsu draudzību daudzu dienu garumā. Mēs uzskatām, ka Latvija ar Lietuvu izcili saprotas pilnīgi visos jautājumos, izņemot basketbolu un auksto zupu, taču ēdiens un sports nebija prioritātes mūsu vizītes laikā."

Savā vērtējumā par draudzību ar latviešu domubiedriem dalās Remis Retro:

"Jau pēc pirmās tikšanās ar "Satīna" puišiem bija skaidrs, ka mēs ne vien varēsim sastrādāties, bet arī kļūsim par draugiem.

Mūs vieno gan līdzīga pieeja radošajiem procesiem un muzikālajam skanējumam, gan spēja svinēt līdz rītam. Jūtos patiesi priecīgs, ka esmu saticis "Singapūras Satīnu"."

Šī ir jau otrā "Singapūras Satīna" un Remis Retro sadarbība pēc pagājušogad kopīgi izdotā singla "Fortuna".

Par godu singla "Braliukai" iznākšanai Remis Retro pievienosies "Singapūras Satīnam" uz skatuves "Summer Sound" festivālā Liepājā, lai pirmo reizi dziesmu izpildītu kopā plašākai publikai.

Singlam "Braliukai" tapusi arī video versija, kurā iemūžināts "Singapūras Satīna" ceļojums uz Remis Retro dzimto pilsētu Kauņu, kurā puišus sirsnīgi uzņēma ne vien pats mūziķis, bet arī viņa draugi un mamma.

Remis Retro ir viens no šī brīža populārākajiem un ietekmīgākajiem Lietuvas mūziķiem un dziesmu autoriem, klausītāju sirdis viņš iekarojis, pateicoties saviem tiešajiem dziesmu tekstiem un šarmantajai personībai. Lietuvas populārās mūzikas aprindās tiek mēļots, ka jebkura dziesma, kurai Remis pieskāries, pārvēršas par hitu, tam par pierādījumu kalpo singls "Panelė Verta Milijono" un citi sacerējumi, kas kļuvuši par klausītākajām pašmāju dziesmām Lietuvā.

Karjeru Remis Retro sācis kopā ar repa apvienību “Flying Saucer Gang'', bet 2021. gadā parakstījis līgumu ar “Universal Music Group” un sācis solo karjeru.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu