Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Samaksā 30 miljonus eiro par futbolistu, kurš apsūdzēts izvarošanas mēģinājumā

Meisons Grīnvuds.
Meisons Grīnvuds. Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" ceturtdien papildināja sastāvu ar angļu uzbrucēju Meisonu Grīnvudu, kuru savulaik pēc apsūdzībām vardarbībā atbrīvoja Mančestras "United".

Tiek vēstīts, ka Marseļas vienība par 22 gadus veco uzbrucēju samaksājusi 31,6 miljonus eiro, taču viņa jaunā līguma detaļas netiek atklātas.

Grīnvuds iepriekš pārstāvēja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United", kas viņu no komandas atstādināja 2022.gada janvārī pēc tam, kad futbolists tika apsūdzēts dažāda veida vardarbībā, tostarp izvarošanas mēģinājumā. Spēlētāja draudzene savos sociālajos medijos publicēja vairākus fotoattēlus ar brūcēm, apsūdzot savu partneri. Viņa publicēja arī šausminošu audio ierakstu, kurā dzirdama Grīnvuda balss, cenšoties sievieti ar varu pierunāt uz seksu.

Pagājušā gada februārī apsūdzības tika atceltas, tomēr "United" spēlētājs neatgriezās un vasaras transfēru pēdējā dienā uz sezonu tika izīrēts Spānijas klubam "Getafe".

Grīnvuds "United" debitēja 2019.gadā, 129 spēlēs gūstot 35 vārtus. 2021.gada februārī viņš ar klubu parakstīja jaunu līgumu par sadarbību vismaz līdz 2025.gadam.

Aizvadītajā sezonā viņš "Getafe" rindās aizvadīja 36 spēles, kurās izcēlās ar desmit precīziem sitieniem.

"Olympique" pagājušajā sezonā Francijas čempionātā ieņēma astoto vietu, bet UEFA Eiropas līgā izstājās pusfinālā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu