Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Amizanta situācija NBA – "Jazz" otro gadu pēc kārtas izpirks Vetsbruka līgumu

Rasels Vestbruks.
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas "Clippers" ceturtdien aizmainīja pieredzējušo aizsargu Raselu Vestbruku uz Jūtas "Jazz".

ESPN vēsta, ka "Jazz", visticamāk, izpirks Vestbruka līgumu un viņš pēc tam pievienosies Denveras "Nuggets".

Deviņkārtējais "Visu zvaigžņu spēles" aizsargs Vestbruks aizvadītajā sezonā vidēji mačā "Clippers" rindās guva 11,1 punktu, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un 4,5 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Viņš sāka sezonu kā sākumsastāva aizsargs, taču oktobra beigās notikušās Džeimsa Hārdena maiņas rezultātā Vestbruks kļuva par sesto spēlētāju savā otrajā komandā pēc kārtas.

Marta sākumā aizsargs salauza kreiso roku. Vestbrukam tika veikta operācija, un viņš pēc tikai nedaudz vairāk nekā trīs nedēļu ilgas pauzes atgriezās laukumā, taču pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā ar Dalasas "Mavericks" viņš 19 minūtēs vidēji spēlē guva vien 6,3 punktus, no spēles realizējot 26% metienu.

Maiņas darījumā bija iesaistīts arī Kriss Dans, ar kuru "Clippers" noslēdza trīs gadu līgumu. Dans iepriekšējās astoņās sezonās pārstāvējis piecus dažādus klubus un pēdējās divas sezonas pavadīja "Jazz" rindās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu