Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Baidena iespējamā izstāšanās nemainīs Trampa vēlēšanu kampaņu, atzīmē Trampa padomnieks

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps,
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps, Foto: RONDA CHURCHILL/REUTERS

Republikāņa Donalda Trampa ASV prezidenta vēlēšanu kampaņa būtiski nemainīsies, ja viņa sāncensis ASV prezidents Džo Baidens pakļausies demokrātu politiķu spiedienam un izbeigs savu pārvēlēšanas kampaņu, ceturtdien paziņoja viens no Trampa tuvākajiem padomniekiem Džeisons Millers.

Millers runāja ar ziņu aģentūru AFP Milvoki pilsētā notiekošā Republikāņu nacionālā konventa laikā. Ir gaidāms, ka Tramps šajā konventā teiks uzrunu, oficiāli pieņemot savas kandidatūras izvirzīšanu prezidenta vēlēšanām no Republikāņu partijas.

"Nekas fundamentāli nemainās," sacīja Millers, komentējot Baidena izstāšanās iespējamo ietekmi uz Trampa kampaņu.

"Vai tas būtu Džo Baidens, vai [viceprezidente] Kamala Herisa, vai jebkādi citi radikāli liberālie demokrāti - viņi visi dala atbildību par mūsu ekonomikas sagraušanu un mūsu robežu izpostīšanu," teica Millers.

Gaidāmā Trampa uzruna dažas dienas pēc izdzīvošanas atentāta mēģinājumā "nav par Džo Baidenu," sacīja Millers. "Tā ir par prezidentu Trampu un viņa vīziju par valsti."

"Tā būs ļoti aizraujoša. Prezidents Tramps piedāvās savu vīziju par to, kā mēs dziedinām Ameriku un padarām šo valsti pieņemamāku un drošāku tās pilsoņiem," sacīja Trampa padomnieks.

Tramps "arī piedāvās ļoti personīgas pārdomas par to, kas notika sestdien" vēlēšanu kampaņas mītiņā, kad šāvējs uz līdzās esošas ēkas jumta raidīja šāvienus uz Trampu, ievainojot viņu ausī un nogalinot mītiņa dalībnieku.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu