Influenceris jaunam viedtālrunim atklāj kameru, ar kuru var redzēt cauri objektiem (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Jauns viedtālrunis "CMF Phone 1" raisījis plašas diskusijas sociālo tīklu vietnēs, jo tehnoloģiju entuziasts publicējis video, kurā atklāj, ka ar telefona kameru var redzēt cauri noteiktiem objektiem, vēsta ārvalstu mediji.

Pagājušajā nedēļā uzņēmums Nothing izlaida jaunu budžeta viedtālruni ar CMF Phone 1. Tehnoloģija jau izraisījusi diskusijas internetā pēc tam, kad kāds sociālo mediju lietotājs atklāja, kā tālruņa kameru var pārvērst par "rentgena ierīci".

Pagājušajā nedēļā profils "Purely_maxwell" vietnē "Instagram" publicēja video: "Mums ir problēma. Šis ir jaunākais telefons no "Nothing", "CMF Phone 1", un es to lietoju neilgu laiku."

Maksvels turpināja stāstīt, ka viņu ir mulsinājusi viena no divām tālruņa kamerām, un viņš ir meklējis internetā, kā to izmantot, taču bez rezultātiem.

"Šķita, ka tā ir zemas izšķirtspējas melnbaltā kamera, līdz es to nejauši pavērsu pret savu televizora pulti."

Video Maksvels novietoja kameru virs tālvadības pults aizmugures un parādīja skatītājiem, kā CMF telefona kamera var redzēt cauri objektiem.

Citā vietnē "YouTube" publicētajā video Maksvels paskaidroja: "Jūs varat redzēt iekšpusi. Jūs varat redzēt baterijas iekšpusē, ko nevar redzēt ar parasto kameru."

Satura autors arī apstiprināja, ka viņš nav pārslēdzis nekādus papildu iestatījumus. Pēc klipa noskatīšanās tehnoloģiju entuziasti vietnē "X" izteica savu viedokli par iespējamo atklājumu.

Kāds jokoja: "Tagad es varu noskaidrot, cik daudz čipsu ir vienā iepakojumā."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu