Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Traģisks pirmais randiņš Lietuvā: noslīcis vīrietis, izglābta sieviete

Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Otrdienas vakarā Pelėdnagiuose ciematā ieradās liels dienestu darbinieku skaits, jo tika ziņots par slīkstošu vīrieti. Divas stundas vēlāk glābēji izcēla noslīkušā vīrieša ķermeni. Izrādījās, ka 27 gadus vecais vīrietis noslīcis sievietes klātbūtnē. Tā bija viņu pirmā un pēdējā tikšanās, vēsta medijs "15min.lt".

Medicīniskās palīdzības centrā tika saņemts ziņojums, ka Pelėdnagiuose ciematā dīķī slīkst cilvēks. Uz notikuma vietu tika nosūtīti vairāki tuvākajā apkārtnē dežurējošie policisti, Kauņas pilsētas ātrās palīdzības dienesta mediķu komanda, ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Kad ieradās glābšanas spēki, aculiecinieki norādīja, ka par slīkstošo draugu informējusi meitene, kura kopā ar viņu peldējusies. Kāda jauna sieviete stāstīja, ka, peldoties kopā, viņas draugs vienkārši sācis slīkt, un sieviete nav spējusi viņu glābt.

Tajā laikā pludmalē bija daudz cilvēku. Trīs vīrieši steidzās sievietei palīgā. Viens no viņiem padeva glābšanas riņķi. Sieviete pati bija ļoti nogurusi un nobijusies. Vīrieši viņu izglāba.

Ugunsdzēsēji ar laivu izlūkoja dīķi. Glābēji pārbaudīja gan dīķa krastus, gan tā vidu, taču vīrieti neatrada. Pēc brīža notikuma vietā ieradās ūdenslīdēju komanda. Īsi pirms plkst. 21:00 apmēram 30 metru attālumā no krasta ūdenslīdēji atrada 27 gadus veca vīrieša ķermeni un nogādāja krastā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu