Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Tramvajā Rīgā vīrietis uzmācas nepilngadīgai meitenei. Aculieciniece pastāsta par redzēto (2)

Foto: Edijs Pālens / LETA

Kāda tramvaja pasažieriem un vadītājam nācās no nepilngadīgas meitenes nošķirt vīrieti, kurš viņai maršruta laikā uzmācās. Meitenei palīdzēja pasažiere Diāna, kura raidījumam "Degpunktā" pastāstīja vairāk par notikušo. 

Diāna ievēroja, ka pāris minūtes pirms apstāšanās pieturvietā "Uzvaras bulvāris" sabiedriskajā transportā iekāpa kāds aptuveni piecdesmit gadus vecs vīrietis. Pēc neilga brīža viņš kādai jaunai meitenei veltījis dīvainas frāzes. 

"Mēs dzirdējām komplimentus no tā vīrieša. To, ka viņš teica – viņai ir skaistas acis, skaistas rokas. Burtiski pāris sekunžu, varbūt minūtes laikā viņš jau sāka viņai uzmākties – sāka viņai bučot vaigus, skūpstīt rokas, sāka glaudīt vēderu. Bija saprotams, uz ko tas iet," stāsta Diāna.

Pusaudze sākusi raudāt, un Diāna saprata, ka ir nepieciešams iesaistīties. Viņa meitenei pajautājusi, vai viņai viss ir kārtībā. Atkārtoti jautājot, pusaudze likusi manīt, ka ne. Sieviete vīrietim pavēlējusi izbeigt nepiedienīgās darbības, taču viņš Diānu ignorējis. 

Diāna pieaicināja meiteni sev blakus un zvanīja policijai. Pasažieri pa to laiku piegāja pie vadītāja un palūdza nobloķēt durvis. Pieturā tramvajs kopumā nostāvēja 15 minūtes, līdz tika sagaidīta policija. 

Valsts policijā raidījumam "Degpunktā" norāda, ka vīrieša identitāte ir noskaidrota.

Video: "Degpunktā" sižets

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu