Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Kuri pašmāju mākslinieki šogad uzstāsies mūzikas festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala"?

Foto: Ieva Romaško/

Mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" solās būt īpaši spilgts notikums, pulcējot 45 māksliniekus no 14 valstīm. Starp šiem izcilajiem māksliniekiem būs arī kupls skaits vietējo izpildītāju, kurus festivāla publika silti mīl un vienmēr ļoti gaida.

Festivāla regulārie viesi Jānis Stībelis un Intars Busulis jau vairāku gadu garumā apbur ar saviem priekšnesumiem kopā ar pasākuma saimnieci Laimu Vaikuli. Arī šogad skatītājiem būs iespēja baudīt šo duetu un trio. Jāpiebilst, ka gluži nesen Laima Vaikule un Jānis Stībelis izlaida pavisam jaunu dziesmu ar nosaukumu "Saule un Mēness", kas arī skanēs festivālā.

Stībelim un Busulim blakus vietu sāk ieņemt arī Normunds Rutulis, kurš pagājušā gada festivālā apliecināja savu lielisko skatuvisko formu un šogad turpinās priecēt ar savu samtaino balss tembru. Atraktīvais Markus Riva un lieliskās balss īpašniece Dināra Rudāne, kuri spilgti sevi parādīja "Laima Rendezvous" 2023. gada koncertā, arī šogad atgriežas uz festivāla skatuves.

Festivālā pirmo reizi piedalīsies Ivo Fomins un Igo, brāļi kuriem katram ir savs skatuviskais tēls un savi hiti, bet kurus mūsu publika vienlīdz mīl un kuru dziesmas daudziem ir iemīļotas gadiem.

Šī gada jaunpienācēji, ko sagaidīsim ar lielu prieku, – grupa "Citi zēni" un dziedātāja Grēta.

Uz Dzintaru koncertzāles skatuves pēc ilgāka pārtraukuma atgriezīsies arī grupas "Musiqq" dalībnieki Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris, par kura talantu Laima vienmēr izsakās, netaupot komplimentus.

Arī Aija Andrejeva ir vienmēr gaidīta un pastāvīgs festivāla viesis, kura vienmēr aizrauj skatītājus ar saviem ekspresīvajiem priekšnesumiem. Tāpēc ar nepacietību gaidām visus vietējos māksliniekus, kas dāvās skatītājiem dzīvas muzicēšanas prieku Dzintaru koncertzālē festivālā "Laima Rendezvous" no 26. līdz 28. jūlijam.

Būt klātienē un kompaktajā Dzintaru koncertzālē rokas stiepiena attālumā redzēt zvaigznes un talantus – tā ir festivāla Laima Rendezvous Jūrmala priekšrocība.

Biļetes pieejamas bilesuserviss.lv. Ja vēlies sastapt zvaigznes klātienē, tad VIP vietas zālē un terasēs, kā arī afterparty rezervācija pieejama, zvanot uz festivāla VIP klientu apkalpošanas telefonu +37126645333.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu