Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sāpīga ziņa NHL hokejistam – varētu nākties izlaist nākamo sezonu

Torijs Krūgs.
Torijs Krūgs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sentluisas "Blues" aizsargs Torijs Krūgs potītes savainojuma dēļ var izlaist visu NHL sezonu, trešdien paziņoja klubs.

Aizsargam kreisajā potītē ir diagnosticētas pirmsartrīta izmaiņas. Tās ir izraisījis iepriekš gūtais kaula lūzums.

Nākamo sešu līdz astoņu nedēļu laikā Krūgam paredzēta rehabilitācija, pēc kuras tiks veikta atkārtota izmeklēšana, lai noteiktu, vai ir nepieciešama operācija. Ja operācija būs nepieciešama, 2024./2025.gada sezonā viņš nespēlēs.

33 gadus vecais spēlētājs pagājušajā sezonā, kas viņam bija ceturtā "Blues" rindās, 77 spēlēs sakrāja 39 rezultativitātes punktus (četri vārti un 35 rezultatīvas piespēles).

Aizsargs 2020.gada 9.oktobrī ar "Blues" parakstīja septiņu gadu līgumu par 45,5 miljoniem ASV dolāru (41,6 miljoni eiro).

Pirms gada viņš guva pēdas savainojumu un katrā no pirmajām trim sezonām "Blues" sastāvā jau bija izlaidis vairākas spēles dažādu savainojumu dēļ, taču septembrī viņš izmantoja līguma punktu un atteicās no aizmainīšanas uz citu komandu.

2012.gada 25.martā Bostonas "Bruins" parakstīja līgumu ar NHL draftā neizvēlēto spēlētāju.

Krūga kontā 778 NHL pamatturnīra spēlēs ir 483 rezultativitātes punkti (89 vārti un 394 piespēles), bet 82 Stenlija kausa spēlēs - 57 punkti (11 vārti un 46 piespēles).

"Blues" pagājušajā sezonā ar 92 punktiem 82 spēlēs Rietumu konferencē ieņēma devīto vietu un otro sezonu pēc kārtas nespēja kvalificēties izslēgšanas turnīra spēlēm.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu