Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ceturtdienas horoskops: 18. jūlijs

Foto: ILYA ANTOKHIN/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 18. jūlijam.

AUNS

Interesantas idejas par peļņu. Nestāsti citiem, bet sāc rakstīt biznesa plānu. Ar drošu roku vadīsi visus procesus un pats ar paveikto būsi apmierināts.

VĒRSIS

Laba diena lietišķiem jautājumiem, sarunām bankās vai iestādēs. Apzini dažādas tehnoloģiskas lietas, kas atvieglo ikdienu, iepazīsties ar mākslīgo intelektu. Jaunas zināšanas noderēs.

DVĪŅI

Daudz darba. Varbūt jāpārskata pienākumi un no kaut kā jāatsakās. Visu pasaules naudu nav nenopelnīt, bet sevi jāmīl. Kādam iespējams interesants sadarbības piedāvājums.

VĒZIS

Piņķerīga diena. Ja darbi neizkustas no vietas, tad nav vērts pārāk pūlēties. Ielūkojies ceļojumu portālos vai kursu piedāvājumā. Ļoti vajadzētu paplašināt redzesloku.

LAUVA

Tev piemīt racionāla un praktiska domāšana un šī diena ir lieliska, lai liktu pamatus peļņai nākotnē. Nekautrējies nosaukt „ciparu”, ko vēlies par darbu.

JAUNAVA

Emocijas, kas plūst kā no pārpilnības raga. Dzīvosi līdzi visam, kas notiek tavā, kolēģu un radinieku dzīvē. Palīdzi, ja vari, bet – ar mēru. Pašam savi darbi jādara.

SVARI

Daudz domu ap finanšu lietām. No vienas puses, iespējas peļņai, no otras – kaut kas nedaudz bremzējas. Neļaujies satraukumam un nepiekrīti pirmajam piedāvājumam.

SKORPIONS

Smaids un labestība būs tavi trumpji, kārtojot visdažādākos jautājumus. Kāds gribēs sākt biznesu, kāds mainīt nodarbošanos, kāds iesaistīties labdarības projektos.

STRĒLNIEKS

Nemierīga diena, daudz pienākumu un var rasties sajūta, ka tavu labo sirdi kāds vēlas izmatot, lai tu kaut ko izdari viņa vietā. Palīdzi tikai tad, ja netiek skartas tavas intereses.

MEŽĀZIS

Radīsies dažādi biznesa plāni – kā pavairot ienākumus, un kur ieguldīt. Daudz pārdomu saistībā ar privāto dzīvi. Vakarā izrunājies ar mīļoto cilvēku un uzticies intuīcijai.

ŪDENSVĪRS

Diezgan daudz naudas vajadzēs izdot par sadzīves vajadzībām. Taču būtu labi izdomāt, kas tiešām vajadzīgs, un netērēties par lietām, kas vienkārši iekrīt acīs.

ZIVIS

Jāstrādā komandā un jāliek galvas kopā, lai iecerētais izdotos. Tu labprāt darbojies vienatnē un pats zini, ko dari, taču šodien labāki rezultāti sadarbojoties.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu