Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pozņaka EP biroju vadīs Zandere

Reinis Pozņaks.
Reinis Pozņaks. Foto: Ieva Leiniša/LETA

No "Apvienotā saraksta" (AS) ievēlētā Eiropas Parlamenta deputāta Reiņa Pozņaka biroju vadīs Aļona Zandere.

Kā aģentūru LETA informēja politiķis, Zandere orientējas Latvijas politiskajos procesos, kas palīdzēšot veidot sadarbību ar Latvijas institūcijām un nozarēm.

Zandere iepriekš bijusi bijušā satiksmes ministra Jāņa Vitenberga (NA) padomniece stratēģiskās komunikācijas jautājumos. Zanderei ir vairāku gadu pieredze sabiedrisko attiecību jomā - viņa strādājusi kā konsultante sabiedrisko attiecību aģentūrā "Deep White", pirms tam bijusi padomniece bijušajam satiksmes ministram Tālim Linkaitam (JKP), kā arī toreizējai Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektorei Ilzei Cīrulei.

Tāpat Pozņaka komandā strādās Ildze Asenova. Pēc EP deputāta vārdiem, viņa pārzina Briseles procesus, kas vajadzīgs efektīvam darbam.

Kā ziņots, otrdien darbu sāka jaunais Eiropas Parlamenta (EP) sasaukums, kurā Latviju pārstāvēs deviņi deputāti.

No "Jaunās vienotības" (JV) ievēlēts Valdis Dombrovskis un Sandra Kalniete, taču Dombrovskis no mandāta atteicās par labu Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētājas izpildvietnieka amatam, tāpēc nākamā JV sarakstā ir Inese Vaidere, kura pieņēma EP deputāta mandātu.

No Nacionālās apvienības tika ievēlēts Roberts Zīle un Rihards Kols. "Latvijas attīstību" Eiroparlamentā pārstāvēs Ivars Ijabs, "Apvienoto sarakstu" - Reinis Pozņaks, "Progresīvos" - "Mārtiņš Staķis, "Saskaņu" - Nils Ušakovs, bet "Latvijas Pirmajā vietā" - Vilis Krištopans.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu